Şimdi Ara

105kb/sn ile download (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • normalde dap ile herhangi bir program indirdiğimde 300 leri bile görüyorum hatta aşıyor. ama bitcomet kullanırken en fazla 200kb leri görüyorki ortalamam 68kb ne yapmam lazım aslında filmleri torrentden indirmektense direk link olsa daha çabuk indirebilirim. Tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 4 Mart 2008; 9:37:01 >
  • Rapidde tek bir sefere mahsus 1045Kbps ile indirdim.. 4096 Kbps sınırsız bağlantım var.. normal explorer hızı 350kb, rapid 400kb , torrent da 100kb dan aşağı düşmez..
  • 1024 kpbs lik sınırsız bağlantı kullanıyorum.5 kb ile indirdiğim günler bile oldu.En yüksek geceleri 100 kb yi gördüm o civarda yani.Bağlantıyı iki kişi kullanıyoruz.Türk telekom seni çok seviyorum
  • torrentler neden yavaş sonuçta bir sürü kullanıcı buluyor. filmleri direk linkten (rapid olmadan) indirebilecek şansımız yokmu?
  • ben bizim serwerdan çekiyorum saniyede 1 megabyte sonra kendi pcme 100 kbden fazla bir hızla indiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

dun sabah 380 lere vurdum

bnm de öle oldu 250kb/sn ile indirdim

sonra 118kb/sn e düştü tabi

ttnet bu ne hız yaa

ben bi kere 600+ lara çıktım yaklaşık 5-10 sn sonra düştü

• Arkadaşlar bende 1mbit var sınırsız. İlk emule'u yüklediğim zamanlar yüksek ID'de toplam 100-110 kb/sn ile indiriyordum. Şimdi ne olduysa düşük ID alıyorum ve en fazla 20 kb/sn ile (toplam) indirme yapabiliyorum.Neden acaba? Lütfen bilen birileri yardım etsin
    Bu arada Flash get nedir? Bilgisayara yüklediğimizde sisteme zarar vermeolasılığı nedir (sistemi kasma, çökertme, dondurma)?Ve gerekli bir şey ise nereden edinebilirim? Lütfen yardım

• ttnet in sorunu zaten indirmeden çok bağlanma da. Bağlanmalar yavaş ping yüksek.
  • bende bir aralar 102 flan görmüştüm ama artık göremiyom.
  • Sabahları Rpdshr 400-450 arası, öğlenleri 350 civarı, akşam ve geceleri ise ortalama 300 civarı ile geliyor.Genelde ortalama hep bu olmasına rağmen bazen 30-40 larda takılıyor sinir ediyor.İnsan Ferrari den inip hacı murata binmiş gibi oluyor. Zamanında değil hacı murat bisiklete biniyorduk fazla konuşmamak lazım tövbe..
  • Maximum 480 kb ye çıktım.normalde 420 kbs ile felan çekiyor ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.