Şimdi Ara

1066mhz ram bi turlu 667 yi gecmiyor :(/ (sorun cozulmustur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OCZ 1 Gb x2 1066MHz DDR2 Titanium CL5 Ram ram lerim var fakat ne yaptiysam 667 nin uzerinde gormuyor fazlada oc isinden anlamiyorum ..

sistem imzamdaki gibi bu konuda detayli bir yardima ihtiyacim var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycophat -- 5 Mart 2009; 1:44:58 >

• o islemciyle biostan 1066 secip ram uzerindeki voltaji verdigin zaman olmasi lazim.bunu yaptin olmadiysa buradan yapilacak bir sey yok.gene de bir gostereyim.

advanced/jumperfree

kirmizi renkte bak voltaj yeri orayi ramin uzerinde 2.1v yaziyorsa mesela o sekilde ayarla.

sonra gene ayni ekrandaki DRAM Timing configuration'a gir.

en bastaki ayari manual yapip altindaki ayari 1066 yapiyorsun resimdeki gibi.bu sekilde olmasi lazim.

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/asus_m3a78-t_790gx_phenom_9950/5.html

simdi oteki basligini gordum de 244 fsb kullaniyorsan ve biostan ramleri 1066 yaparsan ucurtma olur ramler sistem acilmaz.1066 yerine manual 800 ayarla 244 fsb'de 1000 gibi olur ramler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 3 Mart 2009; 12:49:29 >

• su an is yerindeyim ewe gidince ilk is deniycem cok tesekkur ederim ....

244 fsb yi ekranda anlamsiz cizgiler olusturdugu icin su an askiya aldim ozellikle film izlerken enteresan cizgiler gidip geliyo :( ben sadece fsb arttirmistim voltajla oynamamistim tam anlamiyorum iste dedigim gibi ogrenmeye calisiyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

o islemciyle biostan 1066 secip ram uzerindeki voltaji verdigin zaman olmasi lazim.bunu yaptin olmadiysa buradan yapilacak bir sey yok.gene de bir gostereyim.

advanced/jumperfree

kirmizi renkte bak voltaj yeri orayi ramin uzerinde 2.1v yaziyorsa mesela o sekilde ayarla.

sonra gene ayni ekrandaki DRAM Timing configuration'a gir.

en bastaki ayari manual yapip altindaki ayari 1066 yapiyorsun resimdeki gibi.bu sekilde olmasi lazim.

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/asus_m3a78-t_790gx_phenom_9950/5.html

simdi oteki basligini gordum de 244 fsb kullaniyorsan ve biostan ramleri 1066 yaparsan ucurtma olur ramler sistem acilmaz.1066 yerine manual 800 ayarla 244 fsb'de 1000 gibi olur ramler.

nihayet ram lerim 1066 olarak calisiyor cok tesekkur ederim yardimin icin 2,1 V ile su an sorunsuz calisiyor saat ayarlarida resimdeki gibi yaptim sorun yok su an :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.