15.2k yaptım hedef omüydü ama İngilizcesi 14200 ile kapatmış geçen sene, gelmez gibi duruyor. 3.sıraya ktü yazarım diye düşünüyordum da başka nerleri önerirsiniz yeni açılan binası olmayan 5 proflu yerlere gitmeyi düşünüyorum kenarda en kötü trabzon seçeneğim var çünkü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜnlüÇerkesTatlıcısı -- 20 Temmuz 2023; 9:22:39 > |
15k’ya tıp tavsiyesi
-
-
Yukarı -
Ktü yazma bence -
o sıralamadan ktü yazılmaz ama herhangi bir sıralamadan da ktü yazılmamalı -
Omu gecme notu 70 kalan arkadasim çok onu bir düşün, KTÜ de yazmani tavsiye etmem. Başka yerlere bak bence -
Hocam kriterlerin neler mesela biraz bahsedersen daha iyi olur.
Şehir güzelliği
Eğitim kalitesi
Sınıf geçme kolaylığı gibi kriterleri sırasıyla 1,2,3 diye sıralarsan daha dogru fakülte tavsiyeleri gelir -
erciyes de önermem bu arada o aralıkta -
manisa cbü yazilir gibi… -
evet manisa iyidir.hafta sonları izmire akarsın -
pamukkale nasıldır hocam o da mantıklı gibi -
evet hocam aslında en iyisi odur.tusta ilk 10a adam sokuyorlar denizli de güzel bir şehirquote:
Orijinalden alıntı: noobodynow
pamukkale nasıldır hocam o da mantıklı gibi -
Bu arada cbü tıp-ege tıp arası 29 dk deü tıp-ege tıp arası 30 dk imiş.yani cbü farklı şehirde olmasına rağmen daha yakın egeye -
Adü , muğla sıtkı koçman , manisa celal bayar yazılabilir -
İzmir Katip Çelebi Tıp
-İzmirin ve Ege bölgesinin en büyük eğitim araştırma hastanesinde staj yapma imkanı.
-İzmir şehri
-Zor olmaması
-3.sınıfta hastaneye geçmeleri ve güzel klinik eğitim
-Yeni kurulmasına rağmen iyi bir akademik kadro
-İyi TUS başarısı -
adü’nün zor olduğuna dair söylentiler var ben olsam yazmazdım şimdiki aklımla -
Hocam Yeşilyurt o kadar büyük mü ya ? -
1250 yataklı hastane hocam bölge hastanesi olarak geçiyor. Sadece İzmirden değil tüm Ege Bölgesinden hasta sevki alıyorlar. Ege Üniversitesinden sonra Ege bölgesinin en büyük 2. eğitim araştırma hastanesi Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk (Yeşilyurt) Hastanesidir. 34 ameliyathanesi var hastanenin . Her İzmirlinin yolu muhakkak düşmüştür o hastaneye vaka sirkülasyonu akıl alınmayacak düzeyde.
Şu da çok iyi: diğer tıp fakülteleri 3.sınıfta henüz teorik eğitimdeyken Katip Çelebinin 3.sınıfları hocaları eşliğinde hasta visitlerine başlıyorlar bu hastanede. Yani resmiyette olmasa da stajyer doktorluğa adımlarını 3. sınıfta atıyorlar. Klinik eğitimleri kendi puan dilimindeki diğer okullara göre çok çok iyi Katip Çelebinin. TUS başarısına da yansıyor zaten klinikte öttürüyorlar. 10-15 bin bandındakilere tavsiye edilir.
-
hayırlı olsun simdiden. -
Bildirim gelmediğinden görmemişim özür dilerim herkesten.
Hocam samsunluyum o yüzden omüyü yazacağım direkt hem aile evim var hem de 1+1 ev var okula yakın bir bölgede o yüzden çok işime geliyor ama çok büyük ihtimalle gelmez.
Onun dışında kriterim ben cimri adamım ailemin maddi durumu iyi ama para harcamayı sevmem özel yurt ve ev istemiyorum o yüzden kyk çıkabilecek bir üniye gitmek istiyorum ve yurtlar tıp fakültesinin yakınında olursa iyi olur tabii.
Ktü hem samsuna yakın olması hem de yurt rahat çıkmasından ve direkt kampüs içinde olmasından dolayı cezbetti beni ama farklı öneriler de almak istiyorum.
Sınıf geçme kolaylığı da bir kriter ama eğitim kalitesi ve imkanların iyiliği daha büyük öncelik benim için çalışmaya gocunmam ben.
Akreditasyon önemli bir kriter benim için. Sıralama ziyan olmasın kafasında da değilim eğer en mantıklı seçenekse 25k’lık yeri de yazarım dert etmem
-
quote:
Orijinalden alıntı: damakcatlatan
Bu arada cbü tıp-ege tıp arası 29 dk deü tıp-ege tıp arası 30 dk imiş.yani cbü farklı şehirde olmasına rağmen daha yakın egeyeankaratıplının azılı düşmanı son dostu damakcatlatan hocam bildirim gelmediğinden yorumları görmemişim kusura bakmayın yukarıda az çok neler aradığımı yazdım sizin önerilerinize de değer veriyorum neler önerirsiniz
Benzer içerikler
- tıp okumak mantıklı mı
- kyk cebeci erkek yurdu vhb blok yorumlar
- derece yapmak ne demek
- 3d ayt matematik zor mu
- ayt biyoloji kaynak önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X