Merhabalar arkadaşlar yeni sistem topluyorum geldim en zor konulardan birine monitör.. Çok araştırma yaptım ama malum bütçe kısıtlı olduğundan max 2000 e 1080p monitör bakıyorum IPS veya VA panel. Tabi ki çoook fazla seçenek var bu yüzden işin içinden çıkamadım VA panellerde ghosting muhabbeti falan var ama görüntü çok hoş . GTX 1080 TI ekran kartım var. James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz bu monitörü düşünüyorum ama bilemedim kullanan var mı ghosting düzeyi rahatsız edici mi ? 0 ölü piksel garantisi vermesi çok cezbetti beni. ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD bide bu var ama karar veremedim veya sizin önerebilceğiniz bu gerçekten iyi bir monitör diyebileceğiniz tavsiyelerinize de açığım. Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. |
1080p Monitör Tavsiyesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Viewsonic VX2458 fiyat performans bir üründür değerlendirilebilir.
-
James donkey iyi değil mi ya baya hoşuma gitti benim ama emin olamıyorum sonuçta monitör sık değiştirilen bir şey değil hata yapmak istmiyorum yok mu yardımcı olabilecek teşekkür ederim bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: SeCurtiYJames donkey iyi değil mi ya baya hoşuma gitti benim ama emin olamıyorum sonuçta monitör sık değiştirilen bir şey değil hata yapmak istmiyorum yok mu yardımcı olabilecek teşekkür ederim bu arada
James Donkey iyi markadır kardeşim.. uygun fiyata güzel ürünler tasarlıyor.. beğendiysen alabilirsin monitörü.. 0 ölü piksel garantisi de önemli bir avantaj.. diğer büyük markalarda bile bu yok.. bence alınabilir.. fiyatı da uygun..
-
Aklımı kurcalayan kısmı ghosting olayı illa ki ucuz etin yahnisi olmaz muhabbeti var ama en azından canım acımasın istiyorum zaten zor bela topluyorum sistemi ondan hata yapmak istemiyorum ustam teşekkür ederim acaba kullanan bi Allahın kulu da yazabilir mi
-
Bu bütçeyle kaliteli bir monitör arıyorsan XG2405 tavsiye ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X