Şimdi Ara

1080ti var ama monitorum 1080p yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vatandan yanlış monitoru verdiler bende kontrol etmedim aptal gibi şimdi elimde 1080p monitor var (PG248Q) ben bunu vatana götürüp 2k monitor alabilir miyim acaba? Yani geri alırlar mı?

Teşekkür ederim.

• onlar yanlış vermiş ise geri alırlar ! kutusuna paketine zarar vermediysen tabi, fatura da farklı monitör mü yazıyor ? yoksa sana verdikleri monitör yazıyorsa , bahane ürete bilirler , 24 saat geçmeden gitseydin keşke , alacagın monitörü magzada dene , ölü pixel , ışık sızması , bağlantı problemleri varmı gibi vesayire !
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Yok yazan doğru ama bakalım problem çıkartıcaklar mı
  • OmurIlguy O kullanıcısına yanıt
    keşke bugün götürseydin 2 gün geçti diye , bahane ürete bilirler , ilk önce tatlı güzel dinle anlat yanlış monitör verildiğini falan eger hemen verirlerse , alacağın monitörü de dene!
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Anladım saol, ama 1 gün geçti sadece. Bugün almıştım monitorü. Bakalım adam iyidi inşallah yardımcı olurlar
  • monitör iade edilebilir bir ürün. satılabilirliği bozulmadıysa (tüm ambalajlar sağlam, çiziksiz) biraz alttan alarak, yer yer çemkirerek değiştirebilirsiniz. ben bana verdikleri a320 çipsetli anakartı b350 ile değiştirdim yakın zamanda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.