Merhaba arkadaşlar, Vatandan yanlış monitoru verdiler bende kontrol etmedim aptal gibi şimdi elimde 1080p monitor var (PG248Q) ben bunu vatana götürüp 2k monitor alabilir miyim acaba? Yani geri alırlar mı?
Teşekkür ederim.
onlar yanlış vermiş ise geri alırlar ! kutusuna paketine zarar vermediysen tabi, fatura da farklı monitör mü yazıyor ? yoksa sana verdikleri monitör yazıyorsa , bahane ürete bilirler , 24 saat geçmeden gitseydin keşke , alacagın monitörü magzada dene , ölü pixel , ışık sızması , bağlantı problemleri varmı gibi vesayire !
Mertcanoa
kullanıcısına yanıt
Yok yazan doğru ama bakalım problem çıkartıcaklar mı
OmurIlguyO
kullanıcısına yanıt
keşke bugün götürseydin 2 gün geçti diye , bahane ürete bilirler , ilk önce tatlı güzel dinle anlat yanlış monitör verildiğini falan eger hemen verirlerse , alacağın monitörü de dene!
Mertcanoa
kullanıcısına yanıt
Anladım saol, ama 1 gün geçti sadece. Bugün almıştım monitorü. Bakalım adam iyidi inşallah yardımcı olurlar
monitör iade edilebilir bir ürün. satılabilirliği bozulmadıysa (tüm ambalajlar sağlam, çiziksiz) biraz alttan alarak, yer yer çemkirerek değiştirebilirsiniz. ben bana verdikleri a320 çipsetli anakartı b350 ile değiştirdim yakın zamanda.