ziver ne oldu bi tarafına mı battı ?? sen hala 9550 ile 4500 ü nasıl aldığım dasın dimi
onun şuan bile beliki hala savesi var ama 3dmark 2003 onu açmıyor
o zaman da ss almıyordum şimdi ss almaya başladım çünkü önceden kimseye bişe kanıtlamak zorunda deil im
benim publish ettiğim skor bile socket 478 de 6600gt ile alınmış en ii skor ss verdiğim ise p4 + 6600gt ile alınmış en ii skor
yani 2 side tr 1. si
zoruna giderse olabilir normaldir
sende de canavar gibi kartlar oldu ama hiç ORB başarın olmadı normal çamur atmak serbest
ha bu skor burda da kalmaz merek etme
işlerimi biraz hafifletiyim ve birinden tccd alırsam yeni skorumu da foruma göstermeden önce senin gözüne sokaraım
sakin ol olum...
yoo gayet sakin im
sadece azimle sıcan anakartı delermiş diyorum!!!! tebriklerrrrrrr
Allah'ın izni ile bişe olmaz oc nin hiç bi sıkıntısı yok yeterki abartmayalım
yok bişi olur diye demedim azmin gücü nelere kadir demek istedim helalin var süzel skor
ee abartmadan malesef olmuyor bu eroin gibi bişi yavaş yavaş kanınıza işler alyuvar akyuvar yerine belli bir süre sonra 0 1 1 0 0 1 1 diye kodlar akmaya başlar ondan sonra vay halinize o kodları düzeltene kadar zaten baya bi veri kaybı olacaktır(beyinde ve cepte)
sanırım senin akyuvarlar 0 1 0 1 0 1 yapmaya başlamış biz o devreleri geçtir artık kalbimiz kan pomapalıyo
iyi sevindim gerçekten darısı diğer arkadaşların başına.
ama sanırım kafama esince bu skoru geliştircem kendi kafamda bi hedef var zati
ama deiğim gibi artık kafama ne zaman eser ise geçersem geçerim geçemedim canım saolsun oyun la avuturum kendimi :)
gökhan abi dediğim gibi daha fazlasını istemiyom diyen yalan söyler..
abanmaya devam
ben daha fazlasını istemiyorum demiyorum zaten şuan sınırda da deil im cpu nun daha yolu var ii bi ram ile 1fsb daha artırsam 10500 yapacak daha vga nın bios unu kurcalama var şuanda onla oğraşıyom deniyom bakalım günlük kullanmak için güzel şeyler yapacam
quote:
Orjinalden alıntı: SebA_StiAn
ben daha fazlasını istemiyorum demiyorum zaten şuan sınırda da deil im cpu nun daha yolu var ii bi ram ile 1fsb daha artırsam 10500 yapacak daha vga nın bios unu kurcalama var şuanda onla oğraşıyom deniyom bakalım günlük kullanmak için güzel şeyler yapacam
o işlemci ile bukadar daha fazla skor için daha fazla fsb lazım sadece kart ile olmuyor. verimmi 4ghz lik 3.0E
eywallah imzayı görmesin sanırım ram yok ram varsa gönder bi benchlik redline
quote:
eywallah imzayı görmesin sanırım ram yok ram varsa gönder bi benchlik redline
oda var ayıp ettin mushkin redline sana kurban olsun babo. ama booster arızalı zati anakart değişecek bu aralar. sonra dayanırız şimdilik 2.85v ile idare. anakarta mod yapacaktım lann dedim şimdi elime almayım havyayı.. corsair leri kullanıyorum dostum redline şimdilik istirahette.
boosterin neyi arızalı ?? yolla bakalım üzerinde zati 1 entegre sanırım 4 adet mosfet vardı onlargitmiştir mutlaka ama olsun bakarız yapılabilrse yaparız
hani mushkin ler yatıyorsa onun bi intel performansı nı görmek isteriz yani dimi forum
quote:
hani mushkin ler yatıyorsa onun bi intel performansı nı görmek isteriz yani dimi forum
intelde pek bişey yapacağını sanmam. A64 de çok daha iyi sonuç veriyor. booster olayına gelince, voltaj ayarı için çevrilen pot la ilgili bir sorun var. voltaj akımı örneği 3.6v ye ayarlı 2 dakka sonra bir bakmışın 3.0v ye düşüyor. yüksek fsb lerde olduğunu düşünürsen bu dalgalanma yanik falan yok ama dediğim gibi. ayrıca boosterle bitane ocz vx patlattığım için açıkca güven vermiyor. sağı solu belli olmuyor salak aletin bir ara iyi poflandı ama şahsi fikrim booster güven verici değil. başkalarında sorun çıkarmamış olabilir ama bende dual 2x512 nin biri yandı.
quote:
evet arkadaşlar bayadır ortalıkda yokdum en sonunda işden güçden fırsat buldum ve son kez oc denememi yaptım ve kendime şart koşduğum p4 + 6600gt ile 2k3 de 10K barajını aşmak dı ve en sonunda Allah a çok şükür aştım ve gönül rahatlığı ile bırakabilirim bu işi artık cpu sunu satan Rabesantrata power supply sini satan dardo bana baya yol gösteren brandybuck sürekli gaz veren diğer arkadaşlara teşekkürler
nerdeyse tüm gün oc denemelerinden sonra çok güzel olduğunu düşündüğüm skor lar elde ettim ama en yüksek skorumu save etmeden kapatmışım sadece bi ss i mevcut işin kötü tarafı ORB de bi üstümdeki eleman türk eğer o skor u publish etseydim onu da geçiyordum gerçi o kişi lga kullanıyor ben s478 ama olsun bu bahane deil benim sevinç im arasında kaçtı save
tabiki amd de ram ler daha ii ama yinede bi redline bide tccd bulup bi yerden denicem bi bakalım neler olaca tccd den umutlu deil im de redline azda olsa önümü açıcak
boosterin oynamsı sakın psu dan yapmasın ?? bende de olmuştu çünkü son a ayarlanmı ama 3.0v veriyo sonra zamanla 3.1, 3.2, 3.3 falan die devam ediyordu sonra çözdüm psu yetmiyor 300w fsp ile bh5 ve 6600gt birlikte gitmiyordu gerçi senin psu da sağlam
bide alper ss e dikkat etin mi ?? cpu 255 ram 258 hatırlarsan bi kere sölmiştin bunu bana bende şimdi farkettim sanırım bu clockgen den kaynaklanıyor ha birde nortwood ile 257fsb süper pi 1m yaptığım ram ler prescot ile 260fsb 1m alıyor
quote:
bide alper ss e dikkat etin mi ?? cpu 255 ram 258 hatırlarsan bi kere sölmiştin bunu bana bende şimdi farkettim sanırım bu clockgen den kaynaklanıyor
öncelikle evet bir ara hatırladın demi booster olayına gelince PSU dan değil dostum. 480w çok iyi değil tabiki ama yeterli sayılır. booster in çevrilen pot varya onda çok hafif oynama var. burdan yapıyor zımbırtıyı. bi tane buna uygun çevrilen pot bulunup lehim yapılabilir ama dediğim gibi güven verici hiç değil. o bakımdan salla gitsin