Şimdi Ara

10k hitli kaliteli dünyaca ünlü site satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site adresi : FREE VİDEO CINEMA www.freevideocinema.com
    Site için istenen fiyat : 1500 dolar
    Sitenin aylık getirisi: Adsense günlük 20 dolar idi ama adsense bu sitedeki reklamları iki gün önce durdurmuş , adtech günlük 6 dolar civarı başka reklam almadım bu gün reklamstore ekledim
    Sitenin açılış tarihi: domain 5 aylık ama site 3 aylık
    Kategori, sitenin içeriği nedir: film tanıtım ve izleme(saha çok tanıtım)
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 10.000 tekil hit 25k sayfa gösterimi
    Alexa Değeri: 187.102 Türkiye sırası 2400
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR1 (gelecekte pr 4 olacak çünkü pr 6 ve 5 linkler var)
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tümü
    Hosting dahil midir: bloggerde barınıyor(hosta gerek yok,kesinti yok kapanma yok)
    Banlı olduğu sponsor var mı: adsense iki gün önce banlanmış
    Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: -
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -

çok acil paraya ihtiyacım var o yüzden satıorum. açık artırma değil. pazarlık olmasa da son verebileceğiniz rakamı buraya yazarsanız bana uyarsa satarım.siteye 15 temmuza kadar teklif gelmezse site satışı iptal olacaktır

1000 adet film var.filmlerin çoğu yok sadece isimleri var ve hakkında bilgi var ancak bazı filmler var.günlük 8 k tekil hiti var. free kalimesinde ilk sırada çıkıyor.gelen insanların % 30 u yabancı devletlerden giriyor. google de katagori bazlı index( free yazın deneyin ne demek istediğimi) free aramasında ilk sırada sadece freeden günlük 500 kişi geliyor şuan.
    her ne kadar adsenseden banlansa da bu siteyi türkiyenin ilk 500 sitesi içerisinde göreceksiniz yakında.alexa üç aylık ölçüme göre 187 bin ancak son bir aylık rakamlara göre 96 bin civarı.ayrıca adsenseden gelen mailde reklam politikalarımızı gözden geçirerek sitenizi yeniden uyumlu hale getirin denmiş.

bu arada googlede alt alta katagori bazlı indexleme de mevcuttur.

aklınıza takılanlar olursa sorabilirsiniz.

Not: ben köydeyim her zaman nete giremiyorum.

Sitemerkezi.net - Toplist - Track - Hit Detay - Forum - Arşiv - Ziyaretçi Ziyaretçi istatistiklere buradan bakabilirsiniz

buda adsense kazanç resmini buraya ekleyemedim ikinci mesaj yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın. adtech günlük şuan 5-6 dolar

alexa sıralaması hergün düşüyor.şuan 177.995 türkiye sırası 2500

freevideocinema.com - Traffic Details from Alexa

gün içerisinde sürekli giremiyorum.dünkü reklamstore kazancı 8 dolar adtech 6 dolar civarı.

çok acil satmam lazım.yok mu ilgilenen.

dün bu ilanı verirken reklamstore koydum o da dünden beri 8 dolar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bvh -- 14 Temmuz 2008; 16:38:56 >

• yok mu ilgilenen
  • blogger değilmi bu?sadece domain blogger sitesine yönlendirilmiş?
  • yönlenmemiş bloggerde kendi doainini kullanma özelliği var. şablon olarak blogger zaten yukarda da açıklamayı yaptım.beş kuruş vermeden 12bin tekil hiti kaldıran hosta acaba kaç para verirsiniz?ayrıca para verseniz de sunucu ya da vps almadan kesintisiz sürdürebileniz zor siteyi. dolayısıyla bloggerin nimetlerinden faydalanıyoruz. wp olsa kendi sunucumda olsa ne olacakki? sonuçlara bakmak lazım 12 k günlük tekil hit 30k sayfa gösterimi. 600 dolar adsense , 200 dolar adtech 400 dolara yakın reklamstore geliri var.

almak isteyenler olursa satış günceldir.

filmlerle ilgili her arama da ilk sayfada. free aramasında ilk sırada.

katagorilere ayırmış google abimiz.
  • Sorması ayıptır niye satyorsun istediğin parayı bir ayda getirecek zaten, yani durum böyleyse satılması saçma...
  • duplicated sayfa çok.
    adsense banı var.
    sadece tekil hiti için düşünülebilir. onun dışında sıradan.

saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.