Şimdi Ara

10k için tip tercihim nereler olmalı sizce (Ankete gelin) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

10k için tip tercihim nereler olmalı sizce (Ankete gelin)

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2019)
Giriş
    Okuyan arkadaşlarım rezil bir eğitim verdiklerini, sınavlarda gereksiz zorladıklarını belirtmişti.
  • dinorhymee D kullanıcısına yanıt
    Neden comu hocam peki açıklar misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    Hocam calismayanlar için baya zor imiş ama günde maç 1 2 saat düzenli çalışanlar için okul baya iuiymis ben de düzenli çalışan birisiyim çok sıkıntı çıkmaz herhalde siz ne düşünüyorsunuz bi konuda

• Haskin97 H kullanıcısına yanıt
    hocam cukurova ve mersin yazacam birde acikta kalmayim diye 2-3,yer daha baska hic bir yeri dusunmedim arastirmadim.forumda herkes mersin icin zor yazma falan diyordu 2 kisi ile konustum biri cok sıkı ama calisirsan sorun olmaz egitim yonunden kotu degil dedi.Az once konustugum da hocalarla olan iliskiler cogu universiteden daha sıkı istedigimiz zaman ulasabiliyorduk biz dedi.bir de surekli hastalarin icinde bulunma firsatin da var kendinide gelistirebilirsin dedi.ama istanbul ankara tutuyorsa yerinde olsam orayi yazarim da dedi.bu siralamaya zaten oralar olmuyor olacak yerler asagi yukari belli hic biri bir hacettepe cerrahpasa olmayacagi icin sanirim ben mersini yazmaya karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • space. S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben biraz daha araştırmayı dusunuuorum mersin den emin değilim tam olarak başka bilginiz şeyler var mi okul lab yurt hocaların kalitesi ...

http://tiptercihim.com/fakulteler hocam o bilgiler burda yaziyor.hocalarin kalitesi hakkinda daha bise ogrenemedim.daha farkli seyler ogrenirsen beni de haberdar edersen sevinirim.

• space. S kullanıcısına yanıt
    Biliuorum hocam onemli olan okul hocalari diye dusunuyorum ama

• Benim abim de oradan mezun oldu, şu an en yakın arkadaşım da 2. sınıfa girdi ikisi de Mersinin gerçekten çok çok zor olduğu ve hocaların öğrenci yanlısı olmadığı konusunda hemfikir hatta abimin bi arkadaşı rapor kabul edilmediği için ayağı kırıkken sınava gitmek zorunda kalmıştı :D bütün bunlara rağmen yeni hastanesi çok güzel ve anabilim dallarının da çok büyük bi çoğunluğunu bulunduruyor, hastaneye milyon tane vaka geliyo farklı farklı hastalıklar da görebilirsin, sistemi de oturmuş ve çoğu hastaneden de güzel. Şehir olarak çok göç alan bi yer olduğundan her türlü insanla karşılaşabilirsiniz ama genellikle insanları geniş insanlar bunun yanında Suriyeliler de çok fazla söylemeden geçemeyeceğim :D Kiralar üniversite civarında pek uygun olmasa da okula yürüme mesafesinde olan evler ucuz ve modern. Belki bilirsiniz akdeniz oyunlarına 2013 te Mersin ev sahipliği yaptı. Sporcuların kaldığı yurtların biri şu an kız Kyk yurdu oldu ve efsane bi yurt arkadaşlar gidenlere tavsiye ediyo herkes zaten :D Benim puanım yetseydı eğer Mersine gitmek isterdim Hataylı olduğum için cok cazip geliyodu orası ama çanakkale veya aydına gidicem büyük ihtimalle aralarında seçim yapamadım ben de. İkisi hakkında bi bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi lütfen :)

• Konyaya hoşgeldin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu ana kadar hangi üniversiteden arkadaşımla konuşursam konuşayım bana hocaların pek bi şey anlatmadığını slaytlardan ve notlardan kendi kendine çalıştığını söyledi ve sonuçta mezun olurken nereden mezun olursan ol bi doktorun bilgisine sahip olarak mezun oluyosun o yuzden eğitim kalitesi yerine hastane kalitesine bakmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum bu benim kendi fikrim :)
  • Sponge97 S kullanıcısına yanıt
    Peki hocamın sizin siralamaniz kac ve aklinizda kesin olarak nereye gitmek var
    Sonuç olarak mersini onermiyorsunuz değil mi

• blackdread kullanıcısına yanıt
    Hocam ama okul ile aramızda 500 kisi civarı var sizce gelir mi ne gibi avantajları var okulu bilginiz varsa

Peki sence nereleri yazmalıyım aklımda pamukkale var ve sence pamukkale gelir mi

• Meram gelmez yüzde 80,tıp seçerken 1.onceligin eğitim sistemi olsun şehir ve memleketine yakınlığı 2.planda olsun bu arada ben Erü tıp dönem 2yim bizde final yok çok rahat yani bir Dr final olunca okul suresi 1 ay daha uzuyor bizim mayıs sonu bitti bu sene finali olan unideki arkadaşlarımın haziran sonu ramazanda finale çalıştılar yani :-(

Mersin güzel bi eğitim veriyor tıp hiçbi yerde kolay değil ama Mersin de daha da bi kolay değil bunu en baştan göze alabiliyosan kesinlike kaçırma derim ben :) Benim sıralamam 10600 çanakkale ve aydın arasında kaldım aydının hastanesi ve eğitimi azıcık daha iyi canakkaleden ama çanakkale daha güzel bi şehir bence o yüzden kararsızım :D Sizce eğitimi orta halli ama çok güzel bi yerde mi okumalıyım yoksa iyi eğitimli ama sıkıcı bi şehirde mi bilemedim
    Sıralaman kaçtı
    Öncelikle pamukklayi tavsiye ediyorum ben baya bi araştırdım ve en iyisi olduğuna karar verdim o aralıkta aydın daha iyi canakkaleden bana kalırsa ama ilk tercihine kesinlikle pau yaz
    bu arada Sence benim pau gelir mi 10 600 ile almış geçen yıl benim 10 215

• akif5838 A kullanıcısına yanıt
    Bend oule düşündüm pamukkale nasıl hocam sence ve ben girer miyim sence

Bence %99 gelir :D Hayırlısı neyse o olsun senin için :) Neden pamukkale sence
    Hocam pdö sistemini ben çok begendim okil kalitesi hastanesi yurtları ve imkanları baya iyi şehir de güzel o yüzden pau tip tercihim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.