araştırırken bunu buldum araç çok temiz fiyatıda iyi istanbuldaysan düşünülebilir
Hocam araç çok km yapmış. O araç o km den sonrasını vermez. Motorun içi pislenmiştir artık.
hocam haklısın bende araç alırken en başta km ye bakarım ama bakımları düzenli yapıldıysa 11 yaşında araç için o km normal hatta az bile arkadaşımın babasında 2000 model cordoba var bildiğim kadarıyla aynı motoru kullanıyo ibizayla 260 binde hiç sorunsuz biniyo şimdiye kadar bakımları dışında bi sorun çıkartmadı ayrıca bu paraya alacağı araç (yazdığı araçlar içinden) illaki 10 yaşını devirmiş olacakki o yaşta bi araçda düşük km de olmaz olanda çok para ister ama sende haklısın tabi
İlandaki "Arabayı eşim kullanacak diye 172.500 km a dan z ye yeniledim ve 3000 tl harcadım. ama düz vites olduğu için kullanamadı." yerini okumamışım. Ayrıca garaj arabası diyor ama o kadar km yapmış. Gidip bi görmek lazım aslında.
evet temiz olabilir bakmak baktırmak lazım motor ölçtürülmeli
quote:
Orijinalden alıntı: wehby
yerinizde olsam 8-9 bine çok temiz bi skoda felicia alırım... 3 bin lira parada cebimde kalır... o listedeki araçların tamamından az yakar ve sorunsuzdur...
+1907 kalan 3 binin 2 biniyle bakım yaparsın 1 lirasıyla da lpg'sini koyup bol bol gezersin hatta ufak bir türkiye turu bile yaparsın
aslında biraz daha genç işi olsun istiyorum sedanlar cok ilgimi cekmiyo hem de ben balıkesir akçaydayım orduya gidemem :( tipo düşünmüyorum hem o 2000 motor yakıtın altından kalkamayız :) corsa polo saxo olabilir aslında
dizel saxolar uygun gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: ArCMaS
düşük km lisini bulmak çok zor... motor sesini içeri çok alıyor...kara düzen motor 0-100 ü 19 sn falandı...
sen temiz bi felicia al bin bana dua edersin... bende felicia sahibiyim çok çok memunum...
quote:
Orijinalden alıntı: wehby
quote:
Orijinalden alıntı: ArCMaS
düşük km lisini bulmak çok zor... motor sesini içeri çok alıyor...kara düzen motor 0-100 ü 19 sn falandı...
sen temiz bi felicia al bin bana dua edersin... bende felicia sahibiyim çok çok memunum...
hadi ya araba hızlanana kadar ohoo bu kadar agır arabada istemiyorum vazgectim birden :D felicialarda cok hoşuma gitmedi ya :(
uzaktan yorum yapmak ne doğru ne huyum değildir ama sağ arka kapı değişmiş sağ tarafta boyalı duruyo tabi kirden ve resim hatasından yanılıyo olabilirim ama bu km de dizeli hemde tutulan corsa bu fiyata uygun geldi gerçi piyasasını pek bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Fiat Palio 1.6 16v HL.
Euro3 103 HP sorunsuz bir motor. İyi ikinci el. Ucuz parça ve bakım masrafı. Bol ustası var.
- leri
Kücük bagaj hacmi. Frenleri cok iyi değil.
bunun abisi olan fiat bravo da olabilir, paliodan daha genç işi olur
evet bravo lar da iyi bi alternatif ama karar veremiyorum
Herkese iyi günler öncelikle. Konuyu açan arkadaşlarla benzer gereksinimlerde bir araç bakıyorum. Benim de bütçe maksimum 10.000 civarı. İlk kullanacağım araba olacak bir süre acemiliğimi atmak için alacağım, daha sonra 20-25 bin civarında dizel bir araç alacağım zevkime göre bu yüzden satışının da kolay olması önemli benim için... Şu an Renault 19'lara bakıyorum, 1.6 enjeksiyonlu tüplü modellere bakıyorum. Bu araç hakkındaki fikirlerinizi öğrenebilirmiyim. Alternatifler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
slm arkadaşım bende suzuki swift 1.3 glx sedan 2000 model var. cok memnunum. üzerinde zovoli teknokta enjeksiyonlu tüp ile yakıt tüktimi oldukça düşük... 50 tl lik gaz ile şehir dışı 380 km yol yaptım. şehir içi ise 300 km gidiyor ... senelik vergisi 60+60=120tl .... parcaları ucuz hava filtresi 10 tl yağ filresi 10 tl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme