Şimdi Ara

11.3 k icin hangi tipi onerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.3k icin hangi tipi, sehri tavsiye edersiniz?

Birde hazirligi olmayan tiplari nereden ogrenebilirim?

• 11,4 ile yanından rezerve
  • Edirne - trakya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Edirne - trakya

Sehir olanaklari, hazirlik hakkinda bilginiz var mi?
  • Abim ve yakin arkadasim okuyor. Sakin bir sehir alismasi kolay.Hazirlikta basit sinavi var gecersin rahatca
  • Erzurum yaz ama gelir mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr2196

11.3k icin hangi tipi, sehri tavsiye edersiniz?

cumhuriyet üniversitesinin kadrosu çok sağlam haberin ola sadece sivas biraz doğuda diye düşük alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mihrali

quote:

11.3k icin hangi tipi, sehri tavsiye edersiniz?

cumhuriyet üniversitesinin kadrosu çok sağlam haberin ola sadece sivas biraz doğuda diye düşük alıyo

Sehir+ hazirlik nasildir?
  • Hocam geliyor ama kadro+sehir konusunda nasildir?
  • quote:

Hocam geliyor ama kadro+sehir konusunda nasildir?

Arkadasim gecen sene 6k dan yazdi erzurumu. Koklu bir universite ve imkani cok fazla. Tip okuyorsan eger 1. Ve 2. Siniftan sonra senin icin onemli olan vaka gormek. Doguda en gelismis sehirlerinden biri erzurum vakadan cok ne var orada ama bu puanla girebilecegim en iyi universite. Senin icin onemli olan pratik uunutma ben de dis h okuyorum pratik gormek icin deliriyorum tabikide hayirlisi her seyin
  • Tesekkurler ,Erzurumu da arastiracagim universiteler arasina alacagim insallah hayirlisi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr2196 -- 30 Haziran 2015; 19:58:34 >
  • Trakya yaz ötesini dusunme, gerçekten siralama olarak bu kadar geride olmayi hak etmeyen bir fakülte.
  • quote:

Tesekkurler ,Erzurumu da arastiracagim universiteler arasina alacagim insallah hayirlisi olur
    Samsun falan tutuyorsa yazabilirsin.

hazırlık falan yok bildiğim kadarıyla ancak kim gidiyorsa fix 1 sene kalıyor. Tanıdığım 4 arkadaş da ilk sınıfta kaldılar. 67 68'le bir de.
    Sehir güzel. Atakum falan iyidir.
  • heretyx H kullanıcısına yanıt
    Su an onceliklerim arasinda trakya var, sadece ulasim biraz dusunduruyor. Yorum icin tesekkurler
  • İnönü de yazabilirsin biraz kalabalık oluyor ama kampüsü çoğu üniversiteden iyidir
    Kadrosu bu seviyedekilerden daha iyi.bi araştırmalısın bence
  • sesege S kullanıcısına yanıt
    Sanirim yeterince zor olan tipta daha da zorlanmak istemem,ama baska onerileriniz varsa onerebilirsiniz hocam
  • kırmızıankakuşu K kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, hazirlik var midir veya universitelerde hazirlik olup olmadigini nereden ogrenebilirim? Inonuyu arastiracagim :)
  • Hem Türkçe hem ingilizce var ama ingilizce kalite bakımından düşük. Dil eğitimi de çok iyi değil.ing tıp sınıfında bazı hocalar türkçe anlatıyor diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızıankakuşu

Hem Türkçe hem ingilizce var ama ingilizce kalite bakımından düşük. Dil eğitimi de çok iyi değil.ing tıp sınıfında bazı hocalar türkçe anlatıyor diye duydum.

Anladim, acikcasi hazirlik okumak istemiyorum ama tus icin ingilizcemi gelistirmeliyim. Biraz arastirmam gerek sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

11,4 ile yanından rezerve

Hocam siz nereyi dusunuyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.