Şimdi Ara

11 Bin SMS Artık Taraftar Hatlarında,Taraftar Hattını Al,İstediğin Kadar SMS Gönder (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
10.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be düşündükçe mutlu oluyorum. Eğer sms paketi gelirse taraftar hatları tam olarak on numara oluyor. Cep aile de yalan oluyor bence...
  • Sırf taraftar hatlarında sms olayı böyle değil diye avea ya geçtim. Olursada olsun. 10 dakkası 50 kuruş olayı için olsa yine geçerdim.

Önceden 1903 dk çok işime yarıyodu şimdi bi anlamı yok.

O yüzden olsada farketmez olmasada benim için.

Ama taraftar hattı kullanan arkadaşlar için bu olayın olması çok iyi olur.
  • Mükkemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

Arkadaşlar sanırım başardık çünkü dün AVEA bayisine numara taşıma için gittiğimde 11000sms taraftar hatlarına olmuyor dedim ve kendisi bana

"2-3gün içinde olacak, merkezden haber geldi az kaldı" dedi Eğer sonunda başardıysak ne mutlu bize

Olursa güzel olur ama bir de şu var; Türk aklı müşteri numarayı taşısın, bizde paramızı kazanalım kuşu kaçırmayalım diye sallamış ta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 15 Ağustos 2010; 16:06:56 >
  • Az önce mail attım tekrar ve yarım saat sonra kartalcell müşteri hizmetlerinden bana dönüş gerçekleşti. Kesin bir tarih söyleyemiyorum ama en geç 1 hafta içerisinde biz de bu sms paketinden yararlanıcaz dedi. Bu bilgi kesin mi dedim. Evet hattınızı vodafone a taşımanıza gerek kalmayacak dedi(olmazsa taşırım demiştim de). Teşekkür ettim. Bekliyorum dedim ve kapattık. Hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 15 Ağustos 2010; 16:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Az önce mail attım tekrar ve yarım saat sonra kartalcell müşteri hizmetlerinden bana dönüş gerçekleşti. Kesin bir tarih söyleyemiyorum ama en geç 1 hafta içerisinde biz de bu sms paketinden yararlanıcaz dedi. Bu bilgi kesin mi dedim. Evet hattınızı vodafone a taşımanıza gerek kalmayacak dedi(olmazsa taşırım demiştim de). Teşekkür ettim. Bekliyorum dedim ve kapattık. Hadi hayırlısı...

Taraftar hatları coşsun o zaman. :D
  • 16 ağustos 2010 büyük gün ben de bir bayiden öğrendim kesin bilgi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

16 ağustos 2010 büyük gün ben de bir bayiden öğrendim kesin bilgi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

16 ağustos 2010 büyük gün ben de bir bayiden öğrendim kesin bilgi :)

süper haber. Nihayet 3 hatımı 2 ye düşürdüm. İnşallah yakında 1 e inecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 15 Ağustos 2010; 19:24:24 >

• ben de bu bilgiyi aldıktan sonra yarın hattımı kullanmadığım turkcell hattımı fenercell'e taşıyorum bi aksilik olmazsa :)
  • quote:

ben de bu bilgiyi aldıktan sonra yarın hattımı kullanmadığım turkcell hattımı fenercell'e taşıyorum bi aksilik olmazsa :)

hayırlısı olsun hocam sonunda attıgımız onlarca maıl sanırım meyvesınu verdı ve bu fıkrı baslattıgım ıcın de cok mutluyum ınsallah bayının ve musterı hızmetlerıının dedıgı gıbı basarmısızdır :)
  • ohh bea bunu öğrendiğim iyi oldu bende tl tükleyip 500/5000'den birini yapatım diyordum biraz daha bekleyeyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

ohh bea bunu öğrendiğim iyi oldu bende tl tükleyip 500/5000'den birini yapatım diyordum biraz daha bekleyeyim bari

evet hocam beklemen daha iyi olacak, bana denilene göre çarşambaya olacak ama müşteri hizmetleri 1hafta içinde olacak demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

ohh bea bunu öğrendiğim iyi oldu bende tl tükleyip 500/5000'den birini yapatım diyordum biraz daha bekleyeyim bari

evet hocam beklemen daha iyi olacak, bana denilene göre çarşambaya olacak ama müşteri hizmetleri 1hafta içinde olacak demiş

çarşambaya kadar tatile çıkmış olucam orada netim olmayacak ama öğrenirim artık bir şekildebu güzel habere ve uğraşanlara teşekkürler

• Daha önce bu konuda attığım mesaj ve gelen cevap,gerçi klasik aynı cevap ama olumlu sonuçlanırsa SMS paketi kullanmayan biri olarak yine de sizin adınıza sevineceğim.
    Alın attığım maillerin ve geri dönüşün cevaplarının belgeleri,resimleri.

11 Bin SMS Artık Taraftar Hatlarında,Taraftar Hattını Al,İstediğin Kadar SMS Gönder

11 Bin SMS Artık Taraftar Hatlarında,Taraftar Hattını Al,İstediğin Kadar SMS Gönder

• Taraftarların gözü aydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
    Taraftarların gözü aydın.

Kesin bilgi bugündü. Bakalım internet sitesinde açıklayacaklar mı bugün
  • Olursa süper olucak ya . Tamda tl yüklicektim . Bu haber çok iyi oldu .
  • gs mobile olarak değiştirdim ve yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
    Daha önce bu konuda attığım mesaj ve gelen cevap,gerçi klasik aynı cevap ama olumlu sonuçlanırsa SMS paketi kullanmayan biri olarak yine de sizin adınıza sevineceğim.
    Alın attığım maillerin ve geri dönüşün cevaplarının belgeleri,resimleri.

Numaran güzelmiş. O karaladigin numara 5 ya da 2 ise daha güzel :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.