Şimdi Ara

11 e geçen bir sayısala kitap tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğunuz gibi 11 e geçtim erken kalkan yol alır diye düşünüyorum ama tecrübem pek yok orta halli 432 puanlı bi anadolu lisesi ogrencisiyim pratik eksikligim cok 2-3 gune baslamak istiyorum çalışmaya yarın kitap alacağım ya da bi kac gune kadar aklımda yayınlar var ama hepsi karıştı yok fem simetri beyaz kapak fdd filan bi netlik yok kafamda sizin yararinizi gördüğünüz yani gerçekten bu kitap birşeyler kazandirdi dediginiz kitaplari yazarsaniz memnun olurum
    1) paragraf deneme veya tek kitap istiyorum önceliğim bu hız kazanabilmek
    2)gelecek sinav sistemi farkli ama sayisalda iyiyim yani boyle ileri duzey bir geo kitabı ya da mat
    3)fen bilgisi kitaplarindan fizik guzel olabilir biyo ve kimya ilerisi için
    onca konu var kitap tavsiyelerim felan diye ama cogu farkli birbirinden biz yeni nooblarız daha 11 e gore nasil gideyim nasil bi yol izleyim hadi gececi abiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• BUYUK PUNTOYLA YAZIYORUM 3-4-5 YAYINLARI MAT1 YGS AL.PROBLEMLER O AYAR CIKIYOR LUTFEN SONRA UZULMEYIN BEN ALMADIGIMA COK PISMAN OLDUM GIT ISLER KITABEVINE INCELE KITABI,ESEN FALAN BOSUNA ALMAYIN ADAMLAR MANTIK KARISTIRIYOR DIREK DUMDUZ SORMUYORLAR SORULARI

• teşekkür ederim değerlendircem işlerde goremedim fiyatini nedir abi fiyatı

• tugberk12 T kullanıcısına yanıt
    Ben bayanim bana abi deme lutfen :D hatirlamiyorum fiyatini ama 25 lirayi gecmez

• black filan görünce özür dilerim abla :)

• Bacım sana tek önerim günde sadece 2 saat çalış kendini hiç sıkma zaten önünde uzun bir zaman otur yazın sadece mat 1 ygs çalış yeterli olucaktır diğer kimya fizik faso fiso 11 de halledersin onları.
  • Olum 11'de ygs mi çalışıcan la.Okul derslerine çalış yeter.11. sınıf konularında temelin olsun.Hayvan gibi çalışıp da yorma kendini.12. sınıfta yeterince vakit oluyo alt yapın varsa.1 ay önce çalıştığını bile unutuyorsun zaten.Öyle hemen gaza gelme aşırı süre var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.