Şimdi Ara

11 Ekim 2014 Cumartesi Otomobil Genel Mangal Partisi (Fotoğraflar eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
5
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben erken saatte gidip mangallari satin almayi dusunuyorum. Icecek falan da alirim. Salata falan da ayarlamaya calisacagim. Gelecek her grup yiyecegi eti yaninda getirsin, onlara tahsis edecegim mangalda da "kendin pisir kendin ye" yapsin diyorum. Nasil fikir hocam? @umutsirvan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falken34; İlk ve tek olur inşallah :)

dolcevita.; Bence gerek yok gibi

icemy, ilhan555, vidanj; çok teşekkür ederim..

Mangal konusunu baltaladım, sessizce çekiliyorum kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 30 Eylül 2014; 22:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

bi dahaki buluşmayı o temada yaparız. şimdi bu kadar insan pikniğe okay vermişken değiştirmek olmaz.

aynen öyle yaparız ozaman. çünkü atv veya paintbal tadından yenmez

kaçta buluşuluyor neler alınıyor ?

semaver vs götürcekmiyiz.
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Ogle yemegini yiyecegimiz sekilde. 1de etleri atmis olalim derim. Ben onceden gidip bi kesif turu yapacagim. Piknik alaninin yanindaki isletme eger semaver getiriyorsa gerek kalmaz. Yazacagim gerekip gerekmedigini bulusma oncesi. Etleri ise gruplar kendisi alip getirsin diye düşündüm. Her takim gelmeden kasaba ugrar ne istiyorsa alir.

• Maalesef katılamayacağım. Keyfini çıkarırsınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Maalesef katılamayacağım. Keyfini çıkarırsınız artık.

A aa hocam oyle bi soylediniz ki sanki siz gelmiyorsunuz diye keyfini cikartacagiz. Gelebilseydiniz keske de tanissaydik.

• quote:

Ogle yemegini yiyecegimiz sekilde. 1de etleri atmis olalim derim. Ben onceden gidip bi kesif turu yapacagim. Piknik alaninin yanindaki isletme eger semaver getiriyorsa gerek kalmaz. Yazacagim gerekip gerekmedigini bulusma oncesi. Etleri ise gruplar kendisi alip getirsin diye düşündüm. Her takim gelmeden kasaba ugrar ne istiyorsa alir.

Yalnız biz 7 saatlik yoldan geliyoruz biz gelmeden yerseniz etleri olay çıkar

Yalnız aytürk abi Aslanı zorlarsa saat 1 de orda oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 1 Ekim 2014; 0:50:25 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Yetisirsiniz yetisirsiniz siz uzaktan geliyorsunuz hazirlamaya calisacagim ben size. Istanbul tayfasi hazirlikli gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Maalesef katılamayacağım. Keyfini çıkarırsınız artık.

A aa hocam oyle bi soylediniz ki sanki siz gelmiyorsunuz diye keyfini cikartacagiz. Gelebilseydiniz keske de tanissaydik.

Estağfurullah hocam. Öyle bir niyetle yazmamıştım, ama yazdığımı şimdi tekrar okuyunca öyle de bir anlam çıkarılabileceğini gördüm.
    Şöyle temenni etsem, herhalde yanlış yazmış olmam bu sefer. İnşallah keyifli vakit geçirirsiniz. Başka bir zaman, başka bir buluşma organize edildiğinde umarım onda tanışabiliriz

• miraculous kullanıcısına yanıt
    Umarim. Iyi dilekleri icin herkese tesekkur ediyorum. Fotograflarla katilamayanlara aktarmaya calisacagiz atmosferi. Saygilar, iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Yalnız biz 7 saatlik yoldan geliyoruz biz gelmeden yerseniz etleri olay çıkar

Yalnız aytürk abi Aslanı zorlarsa saat 1 de orda oluruz

Şöyle bir görsel paylaşayım da Aslan'ı görenin gönlü açılsın.. Ciğeri sağlam, yetişiriz inşallah :

11 Ekim 2014 Cumartesi Otomobil Genel Mangal Partisi (Fotoğraflar eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

O değilde et tavuk vs yi nasıl alıyoruz ?

Para mi toplayacagiz ? Yoksa biz büyükler mi ismarlayacagiz ?

Beni de bişey nedense mobilde 5.sayfaya çekti.

Meğerse ısmarlama yemek varmış

Kardeşim biz yiyilsin icilsin severiz. Senin canın sağolsun.

• mangal sonrasında oturulabilecek sıcak yerler maşukiye içinde ve sapanca yolu üzerinde var hocam mesafe ve yol koşulları sıkıntılı değil. @falken34

hocam cevizdibi demişsiniz güzel yer bence orayıda düşünün seka kampı biraz soğuk oluyor gölden dolayı cevizdibi yakınlarında dediğiniz gibi mangal için hizmet veren yerlerde var önceden keşif yapıp karar vermenizde yardımcı olabilirim isterseniz. @vidanj

birde atv safari ile paintball fikri çıkmış atv safari var paintballda vardı ama bir ara kapalıydı tekrar açıldı mı o konuda bir bilgim yok önceden karar verirseniz irtibat için numara alabilir ya da mevcut yerlerle konuşabilirim.
  • Beyler bursayada bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler bursayada bekleriz

Hocam sizi bir türlü getirtemedik bu sefer bekliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

O değilde et tavuk vs yi nasıl alıyoruz ?

Para mi toplayacagiz ? Yoksa biz büyükler mi ismarlayacagiz ?

Beni de bişey nedense mobilde 5.sayfaya çekti.

Meğerse ısmarlama yemek varmış

Kardeşim biz yiyilsin icilsin severiz. Senin canın sağolsun.

Eyvallah abi yemiş kadar oldum :)

Ben gelemiyorum zaten, size afiyet olsun :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Bu maşukiye tam ne tarafta kaliyordu. Çok uzak yerlere gitme taraftari degilim kendi açimdan :)

Izmitte. İstanbula 1,5 saat uzaklıkta.

Yine de haberleselim abi o zaman

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Geçmısolsun ustad gozumden kacmıs sımdı gordum..
  • Sapanca'yı çok severim. Evdekileri orada pikniğe götürmek için hep uğraşırım. Fakat bugüne kadar ikna edemedim. Gelmeyi gerçekten, ciddi ciddi çok isterdim. Fakat 10 ekim Cuma akşamı Konya'ya yolculuk var inşallah.

Pikniğe gideceklere şimdiden iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Sapanca'yı çok severim. Evdekileri orada pikniğe götürmek için hep uğraşırım. Fakat bugüne kadar ikna edemedim. Gelmeyi gerçekten, ciddi ciddi çok isterdim. Fakat 10 ekim Cuma akşamı Konya'ya yolculuk var inşallah.

Pikniğe gideceklere şimdiden iyi eğlenceler.

Seni tanıyamayacağıma üzüldüm Üstad. Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.