Şimdi Ara

+11 gLavie TibeT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: orionsguard

quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

inanmayanlar olabilir ben onlardan deilim mad i tanırım az cok tibetten tabi sun almadan once :d yalan soyleyecek birisi deil ama gel gor ki burası forum 70 millet insanı var kiminin huyu kiminin suyu

hergun ne tipler cıkıor karsımıza ben hacıyım diyeninden tut almanyaya ısınlananına kadar....

bu tur tepkiler biraz dogal deil mi sence?

dedigim gibi forum olacak bu kadar

• quote:

inanmayanlar olabilir ben onlardan deilim mad i tanırım az cok tibetten tabi sun almadan once :d yalan soyleyecek birisi deil ama gel gor ki burası forum 70 millet insanı var kiminin huyu kiminin suyu

SaoL Benim Tüm İtemlerim Eskiden Sundu Kimse Yatıramıyordu JiggiJackson Denen Şerefsize Güvendim Şifremi Verdim Gitti Tüm Charımı ne Varsa Yoksa Soydu Charda Hiç Bişi Kalmadı Bide Jiggi Stall Açmış Benim Sunları 180 Milyon Yapmış Utanmadan Gülerek Senin İçin 150 Milyon Diyor Bu Şimdide Benim Sunlarımı Satıp Kendisine Sun Glavie Abisine BmwDriver330 a Sun Blade İle Sun Shield Almış !
  • quote:

quote:

hergun ne tipler cıkıor karsımıza ben hacıyım diyeninden tut almanyaya ısınlananına kadar....bu tur tepkiler biraz dogal deil mi sence?

• quote:

Orjinalden alıntı: JeFFeRi

quote:

SaoL Benim Tüm İtemlerim Eskiden Sundu Kimse Yatıramıyordu JiggiJackson Denen Şerefsize Güvendim Şifremi Verdim Gitti Tüm Charımı ne Varsa Yoksa Soydu Charda Hiç Bişi Kalmadı Bide Jiggi Stall Açmış Benim Sunları 180 Milyon Yapmış Utanmadan Gülerek Senin İçin 150 Milyon Diyor Bu Şimdide Benim Sunlarımı Satıp Kendisine Sun Glavie Abisine BmwDriver330 a Sun Blade İle Sun Shield Almış !

gecmiş olsun ne diyelim senin sun sword ve kalkanı gorunce vay be demiştim nerden nereye ama insanoglu cig sut emdi mi bir kere korkucaksın valla benim sun takım silah her ne ise olsun kimseye vermem en azından reel para degeri olan seyler tekrardan gecmiş olsun

• Saol Bide JiggiJackson Metrosexüel Miş Kaşlarını Aldırıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFeRi -- 22 Ağustos 2007; 16:22:57 >
  • tanımadığın kişiye nasıl veriosun şifreni bide sunların varmış
  • quote:

Saol Bide JiggiJackson Metrosexüel Miş Kaşlarını Aldırıyormuş.

so what?
  • Ne So What ı Kardeşim Hava Mı Atıyorsun İki Kelime İngilizce İle Allah Allah Yav Türkçe Konuşsana Sen Ve Senin Gibiler Zaten Türkçeyi Bozuyor !

Up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFeRi -- 22 Ağustos 2007; 18:20:07 >
  • quote:

Ne So What ı Kardeşim Hava Mı Atıyorsun İki Kelime İngilizce İle Allah Allah Yav Türkçe Konuşsana Sen Ve Senin Gibiler Zaten Türkçeyi Bozuyor !

Up.

turkceyi bozmadım komple ingilizce yazdım metroseksuellse metro seksuel nooolmus sanan ne ?

elalemin derdi seni mi gerdi alalala acayip insan
  • quote:

spartaya gel bana sor bendede + 13 var

bende istiyooooooooooooooruuuuuuuuumm

• Konu amacından saptığı ve içerik olarak inandırıcı olmadığı için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.