Şimdi Ara

11 gol yedim rezil.gif (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Maç kaç dakikaydı ?

Vallaha maç 40 dakikaydı ama 2 dakikada 3 gol yedim aslında sorun bende değil defansta

• quote:

Orijinalden alıntı: nayhki

quote:

Maç kaç dakikaydı ?

Vallaha maç 40 dakikaydı ama 2 dakikada 3 gol yedim aslında sorun bende değil defansta

40 Dakikada 11 Gol

Direk intihar sebebi..
    Okuldakilerin yüzüne nasıl bakacan ?
    Okula nasıl gideceksin?
    Kızlar sordugunda ne diyecen ?
    Arkadaşların elin yokmuydu laflarına nasıl cevap verecen ?
    Arkadaşlarının arasında '' ooo 11 yiyen cocuk geliyo '' laflarına nasıl dayanacan ?
    11 Gol yedim diye bu rahatlıkla gece başını yastıga nasıl koyacan ?
    Bu acıyla nasıl yaşayacaksın ?
    Turnuva sonucları acıklandıgında turnuva istatistikleri kısmında 11-7'lik skoru duyunca nasıl ayakta kalacan?
    Sana 1 macta 11 gol yeme başarısını gösterdi diye ödül verirlerse bunu almaya nasıl gideceksin ?
    Bidaha turnuvada olmadıgn zaman arkadasların nedeni sorunca önceki turnuvada 11 gol yedim o yüzden almadılar diye nasıl diyeceksin..?
    Arkadaşların turnuvada oynadın mı diye sorunca evet dedikten sonra toplamda kac gol yedin diye sorarlarsa ne diyeceksin?
    Okul'un 11 numaralı adamı secilirsen ne yapacaksın ?

intihar etmelisin

• quote:

quote:

quote:

Maç kaç dakikaydı ?

40 Dakikada 11 Gol

Direk intihar sebebi..
    Okula nasıl gideceksin?
    Arkadaşlarının arasında '' ooo 11 yiyen cocuk geliyo '' laflarına nasıl dayanacan ?
    Turnuva sonucları acıklandıgında turnuva istatistikleri kısmında 11-7'lik skoru duyunca nasıl ayakta kalacan?
    Sana 1 macta 11 gol yeme başarısını gösterdi diye ödül verirlerse bunu almaya nasıl gideceksin ?
    Bidaha turnuvada olmadıgn zaman arkadasların nedeni sorunca önceki turnuvada 11 gol yedim o yüzden almadılar diye nasıl diyeceksin..?
    Arkadaşların turnuvada oynadın mı diye sorunca evet dedikten sonra toplamda kac gol yedin diye sorarlarsa ne diyeceksin?

intihar etmelisin

Elalemin şeyini görmeyen kendisininkini telefon direği sanarmış

• quote:

quote:

quote:

Maç kaç dakikaydı ?

40 Dakikada 11 Gol

Direk intihar sebebi..
    Okula nasıl gideceksin?

intihar etmelisin

Okulda 13 gol yiyende var Enkenin yaptığı gibi trenin altına atlayacağım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

çok zekisin yemin ediyorum.

#nayhki

13 mü oha futbol macı mı yapıyosunuz siz yoksa basket macı mı ?

13 yiyen varsa bu yazdıklarımı dikkate alma

11'li yerleri 13 yap gönder o cocuga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 13 Kasım 2009; 20:46:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

çok zekisin yemin ediyorum.

#nayhki

13 yiyen varsa bu yazdıklarımı dikkate alma

11'li yerleri 13 yap gönder o cocuga

hayır efendim o sizin zekiliğiniz

• Ben 50 dk'da 5 gol zor yiyorum.Oda 3 e 1 gelirlerse oluyor.Defans yapmıyorlar genelde herkes forvet.Defans adam gibi olsa zaten hiç gol yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Ben 50 dk'da 5 gol zor yiyorum.Oda 3 e 1 gelirlerse oluyor.Defans yapmıyorlar genelde herkes forvet.Defans adam gibi olsa zaten hiç gol yemem.

Seninde başına gelir inşallah
  • Basketbol maçına dönmüş.
  • 4 sene kalecılık yaptım turnuvalarda 9. sınıfta 15 tane gol yedım ve elendık
    10. sınıfta 3.lüğe yukseldık ve en fazla 7 gol yedım 2 yaş buyuklerı gecen senenın sampıyonlarını elemıstık hemde hakem ne kadar haksızlık yapsada
    11.sınıfta 2. olduk en mukemmel zamandı
    12. sınıfta sansızlık eseri yenıldık
    not:kac gol yedıgım önemlı değil takımın önemli eğer yenilirsen zaten suclu her zaman kalecıdır nolursa olsun alıs buna takım galip gelirse sen cok mukemmel kurtarıslar yap sadece korvet ön planda olur ama nolursa olsun her zamantakımın bir parcası olursun... ha birde tasiye maclar halı sahadaysa her zaman 3lü defans 1-0 önde baslatır senı ;)

vay be eskı anılarım geldı sımdı yaptıgım hıcbı mactan zevk alamıyuorum cunku hıcbır takım lısedekı takımımza benzemeyecek :(
  • İşini biliceksin abi. Yoksa hiç bulaşmıcaksın.lise 1 den beri okul takımındayım.Kalecilik pek yapmadım ama sağlam oynarım.Top yaklalştığı zaman üstüne hiç korkmadan kouşucaksın.Atılıcaksın zıplıcaksın falan filan. bu birazda vücut-denge işi...futboldan cakmıyorsan hiç bulaşma

ama öküz gibi defans oynarım orası ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasphemic -- 13 Kasım 2009; 21:57:59 >
  • Bizde turnuvada bir takmı 21-1 yendik.
  • Olmuşla ölmüşe çare yok derler ! Boşver takma kafana unutulur gider
  • Sen takım arkadaşlarına kız niye 11 tane gol atamadınız diye onların hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasphemic

İşini biliceksin abi. Yoksa hiç bulaşmıcaksın.lise 1 den beri okul takımındayım.Kalecilik pek yapmadım ama sağlam oynarım.Top yaklalştığı zaman üstüne hiç korkmadan kouşucaksın.Atılıcaksın zıplıcaksın falan filan. bu birazda vücut-denge işi...futboldan cakmıyorsan hiç bulaşma

ama öküz gibi defans oynarım orası ayrı :)

Yoo bende oyunda iyi oynarım fakat kaleci yoktu ben geçeyim dedim.. iyi kaleciyimdir ama defans denilen bişeyin olmaması,zeminin bozukluğu derken 11 oldu
  • Yuh lan . 11 gol . Yaşama daha iyi . Salak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hez_x

Yuh lan . 11 gol . Yaşama daha iyi . Salak .

Senide göreceğim oğlum
  • ne var 11 tane gol yemekte.
    Ben bir halı saha maçında orta sahadan gol yemiştim.Diğer maçta %200 lük golleri çıkarmıştım.Olur böyle arada sırada.
  • boşver rüştü her maça çıkıyo hiç takıyomu kaç gol yediğini? biaz büyüklerinden örnek al.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.