Şimdi Ara

11 k ne yazılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam ben 10 bin içinde olanlara veriliyor ama o da 1.000 lira. ben 10.5 ile girdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

özel düşünüyorum ama sınıfta kalmada para ödeme durumu falan düşündürüyor maddi durumumuz orta o yüzden ailemde çok sıcak bakmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgdjdk99 A kullanıcısına yanıt
    hocam bende de o durum var ama çok büyütme bunları. sınıfta kalma aklında olursa sürekli, kalırsın.

Yazma kardeşim imkan varsa tabi. Herkes son sene asgari alırken sen az alacaksın ailen illa üzülür. Bir de intern iken size hastayı teslim ederler mi belli değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sen lokman hekimdeyim yazmışsın sanırım orası nasıl peki önerir misin cidden bu sınıf geçememe çok kafamı kurcalıyor

hocam bizde her fakültede olduğu kadar. üst dönemlerden aşırı zor diye bişey duymadım ben. okul da o konuda zorlamıyor bırakmak adına. eğer detaylı konuşmak istersen pm at anlatırım imkanlarını falan. ankara’ya da gelirsen mutlaka yaz okulu gezdiririm sana

Sağol şuan aklımda pek bişi yokda olursa sorarım ankaraya gelirsemde gezdirirsen çok makbuke geçer valla

• İstanbul Technical University Electrical Engineering çok havalı

rica ederim hocam halden anlarım bunları yaşadım sonuçta. ankara’daki diğer okullar konusunda da yardımcı olur gezdiririm. bizim okulun şehir dışından gelenlere de ayrı eve çıkmaları için bursu var sanırım onu da ekleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.