bi arkadaş mail atmış sımdı hatırladım burda daha önce yazdığımı :) ben gidip geleli 1 sene oldu askere. Eğer ki herhangi bi değişiklik olmadıysa yukarda yazdıklarım hala geçerlidir arkadaşlar
acemi birliğinde az kişi olacak sanki
quote:
Orjinalden alıntı: diego1234567
kardeşler bir denizlili olarak benden tavsiye otobusten garajda inmeyin kabak gibi belli oluyor asker oldugunuz ınzibatlar sinek gıbı yapısıyor....garaja gelmeden ının ve yugay yada ulus mınubuslerı ıle gıdecegınızı unutmadan soyle guzel bı yemek yıyerek ardından teslım olun gec kalmayın sonra ısler sarkıyor geceye kalıyorsunuz...
Yemek derken sizin lokantanin ismini de verseydin Saka bir yana ben de Denizliliyim. İl Jandarma Alay komutanliginin tam karsisindaki binada buyudum. Komutanligin karsisindaki kaldirimda mac yapardik hep. Simdi cok degisti oralari. Simdiden herkese hayirli teskereler..
Arkadaşlar şu an askerliğimi tugayda istihkam savaş takımında yapıyorum. aslında istihkam şube deyim ama , şunu söyleyebilirim, askerlik burada gayet rahat. doğuda olmadığımıza şükrediyorum. ayrıca denetleme stresi oldugu çok doğru :) 3km koşmak çok sıkıcı :D
ya bana acil yardımcı olurmusunuzben 11.nci mot.p.tug.. kyrd. lığı 1 inci mot.p.tb.muh.des.bl. ne düşdüm nasıl bir aydın sökede çok merak ediyorum amasaydan çavuş taligahından geliyorum havancıyım orası nasıl bir yer ordan başka bir yere gönderiyorlar mı beni acil olrak şimdi bilgilenidriseniz sevinirm
denizli sürgün yeri aydın söke türkiyenin sayılı sürgün yerlerinden biridir.ama aydın söke rahattır.fazla bir zorluğu yoktur.küçük biryerdir.rahat rahat askerlik yapılır.
arkadaşlar yemeklerden kurt çıkabilir dikkat edin ayrıca yemekleri askerler yaptığından o biçim süper yapıyolar anladınız :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme