Şimdi Ara

11 Nisan 08:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea internet sitesine gireyim bir paket alayım dedim ama izin vermedi bakım var dedi. Sonra telefon açtım onlarda aynısını söyledi komple aveada bakım varmış. Şaka değil ha bakım 32 saat falan suruyo
    Ne bakımmış arkadaş 1+ gün bizim paket alımımızı engelliycek bakım mı olur çok acil paket lazım bana ama alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjProgressive -- 10 Nisan 2011; 1:34:40 >

• Tüm sorgulamalar, paket alımları, faturalar vb. gibi konularda sistemlerini yeniliyorlarmış. Daha verimli çalışan bir Online işlem merkezi, ve paket sorgulama sistemi iyi olacaktır. 2 gün öncesinin bilgisi yerine kullanımdan hemen sonra güncel paket bilgisini görebilsek mesela iyi olur.

Umarım ücretler konusunda da bir gelişme olur. Yeni kampanyalar bekliyorum. Senelik taahhütler karşılığında paket fiyatlarında indirim, Vodafone'daki gibi +1 liraya gibi cihaz ve ek süre kampanyaları, paket aşım ücretlerinin düşürülmesi gibi konular iyi olacaktır.

En önemlisi de baz istasyonu ve 3g şebekesi konusunda yatırımlarını arttırmaları. Şu konular tamamen bitsin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 10 Nisan 2011; 12:11:25 >
  • bakalım pazartesi günü yeni paketler çıkacak mı? tahminimce güzel bişiler yapıyo avea.
  • Ben sordum neden bu kadar uzun diye. Sistemde güncelleme var dedi. Tabi güzel birşeyler olucaksa eğer söylüycek halleri yok ya sürpriz heralde.
  • Ben de merak ettim şimdi
  • vodafonedan iyi durumdaydı dur bakalım
  • Avea tüm faturalı alt yapısını değiştiriyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfservice
    Avea tüm faturalı alt yapısını değiştiriyormuş

vodafone'a kapak olsun.
    hâlâ dk. sorgulama yok cep avantajda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Tüm sorgulamalar, paket alımları, faturalar vb. gibi konularda sistemlerini yeniliyorlarmış. Daha verimli çalışan bir Online işlem merkezi, ve paket sorgulama sistemi iyi olacaktır. 2 gün öncesinin bilgisi yerine kullanımdan hemen sonra güncel paket bilgisini görebilsek mesela iyi olur.

Umarım ücretler konusunda da bir gelişme olur. Yeni kampanyalar bekliyorum. Senelik taahhütler karşılığında paket fiyatlarında indirim, Vodafone'daki gibi +1 liraya gibi cihaz ve ek süre kampanyaları, paket aşım ücretlerinin düşürülmesi gibi konular iyi olacaktır.

En önemlisi de baz istasyonu ve 3g şebekesi konusunda yatırımlarını arttırmaları. Şu konular tamamen bitsin artık.

abartmışsın bence. basturkemin bişeylerden bahsediyordu. mesela şu net paketi faturalılara da tanımlanacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: papi40

quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Tüm sorgulamalar, paket alımları, faturalar vb. gibi konularda sistemlerini yeniliyorlarmış. Daha verimli çalışan bir Online işlem merkezi, ve paket sorgulama sistemi iyi olacaktır. 2 gün öncesinin bilgisi yerine kullanımdan hemen sonra güncel paket bilgisini görebilsek mesela iyi olur.

abartmışsın bence. basturkemin bişeylerden bahsediyordu. mesela şu net paketi faturalılara da tanımlanacak mı?

Genel olarak yapılması gereken seyleri yazdım sadece. Gelecektir diye düşünüyorum. Bir hareketlenme olduğu açık.

Bu arada çalışma yetişmemiş sanırım 16 Nisan olmuş yazdıkları tarih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 11 Nisan 2011; 10:34:17 >

• hangi devirdeyiz ya alt yapı değişikliği bu kadar uzun sürüyor, ayrıca alt yapı değiştirilse bile eski alt yapı ve yazılım ile hizmet vermeye devam edilip yenisi tamamlanınca max 1 gün içinde aktarılır benim bildiğim
  • Evet hiçbişey yok
  • Komık ya alt yapı calısmalarını bu kadar musterıye yansıtan bı kurum daha varmı :)
  • 11 nisan olmuş 16 nisan 4 operatör kurulsa bu kadar sürer :)
  • bir otomobil motoru yapmak mı daha kolaydır, yoksa hareket halindeki bir otomobilin motorunu tamamen parça parça değiştirmek mi?

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

11 nisan olmuş 16 nisan 4 operatör kurulsa bu kadar sürer :)
  • Çalışma sona ermiş sanırım. Ama online işlem merkezi eskisi gibi. Yenilenen ne oldu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.