quote:Orijinalden alıntı: Sylar. of anvil of allah belanı versin bizde yanarsın Bi Avrilime bi Anvilime laf yok
quote:Orijinalden alıntı: S A H Bi yerden alıyor bi yerden veriyordün aldığımız +8 reb raptoru bugün +11 yaptım dünkü iron neck kazasının 10 katını çıkardım Hastayım charına bunu burdan belirtiyim
+8 reble arasında pek fark yok sonuçta arada 9 ap fark var ama sen beni +9 md başlığımda tebrik etmesende ben seni tebrik ediyorum, afiyet olsun.
quote:Orijinalden alıntı: muskeder 2. @efege vakası olmasın kilitle bidaha açma bunu yapmaya calısan cok oldu tecrubeliyiz artık :)
Sevgili doStum Hayırlı Uğurlu Olsun Sen Daha iyi İtemlere'de Layıksın. İçin Temiz kaLbin Temiz.. Çok Çok Sevindim
quote:Orijinalden alıntı: Bagog Sevgili doStum Hayırlı Uğurlu Olsun Sen Daha iyi İtemlere'de Layıksın. İçin Temiz kaLbin Temiz.. Çok Çok Sevindim Sen L.J 'misin ?
quote:Orijinalden alıntı: Bagog Sevgili doStum Hayırlı Uğurlu Olsun Sen Daha iyi İtemlere'de Layıksın. İçin Temiz kaLbin Temiz.. Çok Çok Sevindim Sağolasın Bilal Emmi teşekkür ettim.
Eski charımı böyle görmek beni çok sevindirdi.Tebrik ederim senin adınada bir ayrı sevindim.Helal hoş olsun.Daha iyilerinide görürsün umarım.