ya başlıcam böle işe 11 saat oldu dile kolay tam 11 saat hala girmiyo nasıl ya kimse dc yemiyomu kimsenin pc si ısınmıyo oyunadanmı çıkmıyolar nasıl bişdir bu ya
premiumsuz mu oynamaya çalışıyorsun... lol
Oyuna girsen ne olacak ? 10-15 Lv altında olan Devil - Pre Plus - Avatarlı char sana ks yapacak seni kesecek vs... illallah deyip çıkarsın jmnin potikası belli parayı veren düdüğü çalar adam gibi oynamak istiyorsan Csro ya başla..
iyi forumlar
Sahurda bırak giriyo ben denedim.
Şu şartlarda premium olmadan char kasılmaz
sahurdada girmiyo onuda denedim.Bide şu csro isro ksro bilmemne sro bunlar noluyo tam olarak
isro şuan girmeye çalıştığın ksro kore silkroad csro'da ezik adamların yağtığı çalıntı silkroad
eet aynen katılıyorum 2 günde oyuna sadece 1 kere girdim hep denememe ragmen
Fazla bişey olmamış daha ya ben 2 gündür giremiyorum
insan kndine işkece yaparmı ya bilerek bizim kisi öle bi mevzu
quote:
Orijinalden alıntı: [Escasmu]
Fazla bişey olmamış daha ya ben 2 gündür giremiyorum
Al premium'unu gir paşa paşa istediğin her dakika
Tmm Silkroad'ın çok büyük paralar kazandığı doğru ama siz oyuna bence pre alın oyuna rahat girin Herkese söylemiyorum bütçesi olan vardır olmayan ama Pre kullanmdan girmek imkansız Diceksiniz sende pre varmı yok bende oynamıyorum
auto login geldi böle oldu gelmeden önce en fzla 1saatte giriyodum pre ye fln gerek yoktu
GİRDİM
rev6 dan bakıyorum servelar boş oluyo gene girmiyo neden ya ? bide orda PoC% böle bişe var o ne demek?
bende pre var oyuna girmiyor, presizlerdeki gibi oto giriş çıkıyor. ne alaka çözemedim
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: elwood
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
bende pre var oyuna girmiyor, presizlerdeki gibi oto giriş çıkıyor. ne alaka çözemedim
yok artık daha neler ? şaka gibi . gerçekten mi ?
1 gün 17 saat pre var, şimdi ??? hatası verdi oyuna girmeye çalışıyorum oto giriş çıkıyor ne alaka anlayamadım hala :S
Pre Almadan giriş imkansız...
[Deleted by Admins]
önünde 3 seneçek var
1. pre al (joymaxa para yedirme bence ) 2. oynama 3. ksro, tsro, vsro, ecro, sjsro falan oyna