Şimdi Ara

11.SINIF GÜNDE KAÇ SORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    200 bin gayet normal hedef,milyonlarca kişiyi sollaman gerek aşağı yukarı.

bir tek sana demiyorum fakat artık iiler değişti,3 sene önceki sistemde sen 10 binin daha iyisini ben ise 100 binin çok daha iyisini yapabilrdim.

fakat tyt korunma puanı,çok sağlam online dersler hatta ve hatta 2000lerden sonra artan iş sirkülasyonu ve dalgası sayesinde insanların teknolojiye,bilgiye ulaşma hızı çok büyük artış gösterdi.
    3-4 sene önce millet mezuna kalmaktan korkmuyordu,tmden girip matematik bilen kişi sayısı yüzde 1in çok altındaydı ve insanlar bilinçsizdi.
    online dersler,tyt korunma olayı,son zamanlarda milleti gazlayacak start-up,mun,mba gibi sosyal aktiviteler üst profilli insanları motivasyona itti ve ilk senelerinde derece yapmasalar bile ikinci seneye kalmaktan korkmadılar.

bügün bazı özel okullardad ve devlet okullarında alttan alttan öğrencilere imtiyaz tanınıyor,erken çıkarıyorlar,özel dersler vs. oluyor.

ne alaka deme,hepsi bir engel tren aynı tren,ama trene talep çok yüksek.

şuanki ekonomik durum,medya bile insanların uyanmasını sağlıyor.

evde oturup kafa yoracaksın,çok sıkıcı ama amelelelikten iyidir dost.

ilk 50 bin artık dahada değerlendi ki odtü,itü gibi okullarda 50 binlik mühendislikler gayet güzel..

• 3 yil once 10 bine girebilicek birisi bu sene neden giremiyormuş? çalisan adam her zaman hedefine ulaşir ayrica odtu itu gibi yerler en az 10binle aliyor 50 binle muhendislige giren adam issiz kalir yada asgari ucretle calisir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu mantikla zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.