Şimdi Ara

11. SINIFLARA GOZLEMLERIM VE TAVSIYELERIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar arkadaslar bir 12.sinif olarak yararli olabilecegini dusundugum birkac fikrimi paylasayim.

Deneme sinavlari:
    Bakin beyler ortaligin halini gordunuz,yetistiremeyen o kadar fazla insan var ki. Bunun cozumu hizli okuma,kitap okuma falan degildir. Olabilir ama genis bi zaman dilimine ihtiyac vardir. Onu gecin buna gelin :

EYLUL-EKIM-KASIM aylarinda olacaginiz denemelerin yarisina 15 dakika gec girmeye baslayin yarisina da zamaninda girin seviyenizi gorme adina. Yaptim mi? Yaptim. Faydasini gordum mu? oyle boyle degil.

ARALIK-OCAK-SUBAT aylarinda ayda bir 25 dakika gec girin. Bu sizi iyice zorlayacaktir ve tecrubelendirecektir.

2-RAKIPLERINIZIN DUSUK VITESTE CALISTIGI DONEMLER

Bu da onemli bir mesele. Yaz aylari ve bayram tatilleri cogunlukla bos gecen donemlerdir. Bu donemlerde yuklenmek kisiye ozguven vermekle birlikte buyuk bir kazanc saglar. Yaptim mi? Yapmadim. Pisman miyim? O ekim gecelerinin sirf konulari cabucak bitirmek adina nasil zehir oldugunu bir ben bilirim. Pismanim

Istek olursa daha da editleyecegim yorumlarinizi sorularinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benden tavsiye anlam karmaşası olan kitapları hızlı okuyup anlamaya çalışın denemelerde 35 altına düşmezdim 25-30 arası gelsin diye dua ediyorum. Piyasada ne kadar deneme varsa hepsinin canı cehenneme
  • yalnız çok mantıklıymış şu geç girme meselsi iyiymiş ben de 11.aınıfım ve bunu kesinlikel dikkatte alıcam çok teşekkürler ilgi için Yorum için ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nereyeeserse

Benden tavsiye anlam karmaşası olan kitapları hızlı okuyup anlamaya çalışın denemelerde 35 altına düşmezdim 25-30 arası gelsin diye dua ediyorum. Piyasada ne kadar deneme varsa hepsinin canı cehenneme

Yok hocam yok. Faulkner'den ses ve ofke mi okumadim (4 bolum 4 ayri anlatici,biri down sendromlu oburleri ondan hallice) james joyce'tan ulysses mi okumadim(sozlugu var kitabin) yine de uclemeyi anlayamadim. Bu is cok farkli

• Kitap falan okuyun demisler ama bos istiyosan oku ama okuyan arkadasimda bende turkceyi yapamadik
    Deli gibi soru kitabi falan alip cozmeyin aptal meb kitabini cozun yeter
    Yil icinde yapilan ozdebirmis todermis gibi sinavlar gercege cok yakin hurafelerine asla inanmayin hic alakasi bile yok onlara girerseniz de moraliniz bozulur ama girip bosuna paranizdqn olmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: yarildim

Kitap falan okuyun demisler ama bos istiyosan oku ama okuyan arkadasimda bende turkceyi yapamadik
    Deli gibi soru kitabi falan alip cozmeyin aptal meb kitabini cozun yeter
    Yil icinde yapilan ozdebirmis todermis gibi sinavlar gercege cok yakin hurafelerine asla inanmayin hic alakasi bile yok onlara girerseniz de moraliniz bozulur ama girip bosuna paranizdqn olmayin

Bence de okumasinlar hocam onu belirttim zaten faydali olabilir ama zaman kisitli o kultur kucuk yasta edinmeliydi. Hos edindik,ne oldu? Yine 35 dakikada iki bosla bitti turkce

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Kitlesel bir problem var hocam, bunun için nasıl bir çalışma planı hazırlanması gerektiğini bile kestiremiyorum. Böyle geleceğini bilsem sadece matematik ve fen çalışırdım. Neyse artık LYS de göreceğiz. Ne de olsa 300'den 400-450 arasına kadar çıkarabiliriz. Pes etmek yok.
  • quote:

Kitlesel bir problem var hocam, bunun için nasıl bir çalışma planı hazırlanması gerektiğini bile kestiremiyorum. Böyle geleceğini bilsem sadece matematik ve fen çalışırdım. Neyse artık LYS de göreceğiz. Ne de olsa 300'den 400-450 arasına kadar çıkarabiliriz. Pes etmek yok.

Seneye boyle gelmeyebilir ama hocam

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam
  • quote:

İnşallah hocam

Bunun da saglamasini soyle yaparim : dersaneler kapaniyor malumunuz son ygs nin de net ortalamasinin dusuk olacagi asikar. Seneye guzel bir algi operasyonuyla kolay bir ygsyi cakip ortalamalarin yukseldigini belgelerle gosterip dersanelerin kapanmasinin dogru bir hamle oldugunu dillendirecekler. Kurmaca degil bana kalirsa gayet yere basan bi senaryo

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

İnşallah hocam

Bunun da saglamasini soyle yaparim : dersaneler kapaniyor malumunuz son ygs nin de net ortalamasinin dusuk olacagi asikar. Seneye guzel bir algi operasyonuyla kolay bir ygsyi cakip ortalamalarin yukseldigini belgelerle gosterip dersanelerin kapanmasinin dogru bir hamle oldugunu dillendirecekler. Kurmaca degil bana kalirsa gayet yere basan bi senaryo

Bence de haklısın ya böyle olacak ya da daha zor olacak ama daha kolay olması daha muhtemel.
    Ben de 11im tavsiyeler için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.