Şimdi Ara

11. Sınıfta Fizik sorunsalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten bölen biliyor fazlasıyla zor fizik 11. Sınıfta.

Benim matematik kimya ve biyolojim fizike göre çok iyi fakat fizikte temel düzeydeki kolay sorular dışında çok soru yapamıyorum ve diğer derslere çalışmaktan vs. Fizik içinden çıkılması zor bir hale geliyor benim için.

Şimdi benim planım şu bu sene yine Fizik'e çalışacağım fakat temel düzey ya da belki temel düzeyin bir üst seviyesine çalışacağım Matematik Kimya Biyolojiye detaylı derin çalışacağım tyt derslerine de yine düzgün bi şekilde çalışacağım.

Yaza doğru zaten boş vakit fazlasıyla artıyor. Konu anlatım videoları izleyip video çözümlü birkaç kitap alsam. Günde örneğin 8 saat çalışıp 4 saatini fiziğe ayırarak bir şeyler yapabilir miyim sizce riskli olur mu planım nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 11. sınıf fiziğini hiç yapamıyordum bir kitap bitirdim bi şeyler oturdu. benim tavsiyem önce tyt fiziği düzgünce bitir.tyt fizikle ayt fizik arasında çokta ilişki yok gibi ama önce bilmiyorsan tyt konularını öğren.günde 8 saat çalışıyorsan tamamında fizik çalış eminim ilerlersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günde 8 saat sadece plan bu senenin sonunda. Hedefim 5k bunun içinde en iyimser şekilde fizikte 12 net yapmam lazım

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    okul gibi bir derdin yoksa daha rahat yaparsın ama çok da zor değil gibi benim de en az 12 yapmam lazım bilemiycem artık görücez

kaç aldın fizik sınavından? :)

8 saat çok değil mi

• Sınavı olduk 80 85 arası biterlik şey bekliyorum.

Valla hocam bu senenin yazı son yazım zaten. Ne yaparsam o kadar ileri geçeceğim bütün bir sene boyunca en rahat calisabilecegim dönem bu dönem olacak.

fiziğiniz çok kötüymüş hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.