Şimdi Ara

110 cap'da elle kasan glavier videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu nie aynı skilleri kullanıp kalkan takıo?=?
  • bu hangi sro ?

csroya 110 geldi diyorlar ?

ne kadar sacma ksroya oyle bisey gelmemis ?

bu csronun joymax la bi baglantisi varmi acaba ?

videoki adamda neden pill yok kac lwl adam..oluyor bidaha ayaga kalkiyor kendimi resliyor

video bana biraz sacma geldi..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 18 Haziran 2010; 3:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Giden HP potlara yazık.
    Her skili kullanacaksın ki zevk alasın.Ben elle Blade charı kasmayı çok severdim.Max level 80 iken 76 levele kadar full elle kasmıştım.
    Hem 110 ne zaman geldi ya el-insaf,bu ne hız !

+1
  • aslında adam mantıklı kasıyor, alanla mob alıyor buda tek tek mob kasmaktan daha seri hale getiriyor.
  • Esasında yöntem güzelde pot çok gider
  • Japan SRO. Lag sıfır olduğundan adam sanki single player oynar gibi clickleyip hareket ediyor.Serverları kendi ülkelerinde çünkü. Bizim oynadığımız iSro nun serverları kore'de olduğundan bizim komutlarımız 1-2 saniye gecikmeli oluyor
    Bu yöntem glavier a çok iyi gider çünkü alan vuruş skili gelmiş yeni bitane. Alev rengnde daire çıkaran skill. Çok da fena vuruyor. Ard arda hızlı dönüşleri vurunca yaratıklar meftaa zaten.Ama dediğim gibi bizim iSro da böyle kalkanıda glaive'e bir edip oynamak hayal :))

@kittyMiE

Adam, Fire-Glaiver-Force'du en son değiştirmediyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 9 Şubat 2010; 12:52:07 >
  • pingleri ibotta hep kontrol ediyordum 700 1000 arası standart pingde oynuyorduk, düşünün call of duty i yurt içinde oynarken ping 50 normaldi, 200 olanı sallıyorlardı serverdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosense

Bu nie aynı skilleri kullanıp kalkan takıo?=?

maksat artistlik olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

pingleri ibotta hep kontrol ediyordum 700 1000 arası standart pingde oynuyorduk, düşünün call of duty i yurt içinde oynarken ping 50 normaldi, 200 olanı sallıyorlardı serverdan.

Bizim iSro 'nun serverları Almanya'da olsa, 50 ping'le harika bi şekilde oynayabiliriz. Ama bunu Joymax isterse yapar.
  • Mantıklı kasıyorda 110 lvlda elle kasılırmı sabır ister .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

quote:

Orijinalden alıntı: rosense

Bu nie aynı skilleri kullanıp kalkan takıo?=?

maksat artistlik olsun ..

Mob toplayıp alan skilliyle çoklu vuruyor. O skilli vurunca da belli bir süre skill basamazsın. 1-2 saniye kadar. Bu yüzden de kalkan takar. Glaiverler genelde pvpde böyle yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Japan SRO. Lag sıfır olduğundan adam sanki single player oynar gibi clickleyip hareket ediyor.Serverları kendi ülkelerinde çünkü. Bizim oynadığımız iSro nun serverları kore'de olduğundan bizim komutlarımız 1-2 saniye gecikmeli oluyor
    Bu yöntem glavier a çok iyi gider çünkü alan vuruş skili gelmiş yeni bitane. Alev rengnde daire çıkaran skill. Çok da fena vuruyor. Ard arda hızlı dönüşleri vurunca yaratıklar meftaa zaten.Ama dediğim gibi bizim iSro da böyle kalkanıda glaive'e bir edip oynamak hayal :))

@kittyMiE

Adam, Fire-Glaiver-Force'du en son değiştirmediyse..

Art arda olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 13 Şubat 2010; 16:18:50 >

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

pingleri ibotta hep kontrol ediyordum 700 1000 arası standart pingde oynuyorduk, düşünün call of duty i yurt içinde oynarken ping 50 normaldi, 200 olanı sallıyorlardı serverdan.

Bizim iSro 'nun serverları Almanya'da olsa, 50 ping'le harika bi şekilde oynayabiliriz. Ama bunu Joymax isterse yapar.

belkide düşünüyorlardır, sürekli legend getirmeleri yenilik yapmaları joymaxda takdir ettiğim yöndür. kim bilir yürüme tıklama şeklini diğer online oyunlar gibi yaparlar. örn: Knight Online tıkla önce pc de hareket etsin sonra servere bilgi gönderilsin, böylece pingden okadar etkilenmeyiz. şuanki sistem: tıkla önce servere bilgi gönderilsin serverden onay gelsin.

• Charın skiller çorba olmuş

Niye mousela tıklıyo ki saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DabayDabay -- 12 Şubat 2010; 23:20:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.