Epeydir bir çok server açılıp kapanıyor sıkıldık artık ekip olarak 90 cap git boom 80 cap git boom 110 cap git boom ya gm item verir yada server cat die kapanır biz bu durumlardan sıkıldık 2 3 tane server var yılların serverleri oradada pek birşey yapmaktayız bizden önce başlıyanlar almış başını gitmiş zaten şu g.o.o oyundan biri datacenter açtıgı serverlar %90 cocuk o serverlerin panelini gördüğümüz gibi hic tanıtımı okumuyoruz bile .
110 cap eu ch bir server bulduk xperia online 1 haftada 400 playere ulaşmıştı bu server sahipleri 4 gün saldırı yedi ve serveri kapatmak durumunda kaldılar 50 kişi kapttılar ve yine bu g.o.o koruma sıkıntısı yüzünden oldugunu bildirdiler.
ve bundan 1 ay önce sizin için yakında geliyoruz bireysel ekibimizi topladık diye sayfalarından mail atmışlar 3 aydır ekip toplayan bu kişiler exploit ve ddos saldırı durumunu çözdüklerini proffesional olarak hizmet vericeklerini söylemişler maillde pek inanmadım extraloob girdim baktım bir çok siteye reklam vermişler tekrar ücretli ve ücretsiz forumda detguard.com sitesi refarans olarak gösterilmiş bu kişileri araştırdım suan hitsro silkroadonlive srobu exile online gibi kaliteli serverların korumasını yapmaktalarmış kişisel konuştum sizde konuşun isterseniz.
Eski xperia sahibi iyi bir ekip iyi bir alt yapıyla tekrar server açmaktalar pazartesi acıcakları server 110 cap eu ch emek server exp ratesi normal kervan ratesi yüksek gold rate düşük müş
panellerini degiştirmişler forum açmışlar reklamlarını vermişler
uzun lafın kısası bu sefer bu adamlara inanıyoruz ekip olarak 20 kişi başlıyoruz siz sıkıldıysanız sunucu şirketlerine server actıran bebelerin serverinde oynamaya ban yemeye arkadas ayrımcılıgı yapan yöneticlerden buyrun gelin arkadaslar ne kadar cok adam o kadar eglence
Bu kadar detaylı araştırma yaptım bari işe yarasın diye sizinlede paylaşmak istedim arkadaslar konu kirliligi yapmayın emegime saygı gösterip yazmanız yeter gelicekler