Özel Editlenmiş 8 aydır açık bir serverdır ve yeni bir update ile Geçen gün Fight Weaponlar getirildi, Oyunda geri kaldım korkusu olmasın direk başlayabilirsiniz, Egpyte set yapmanızı kolaylaştırcak bir çok yenilikte beraberinde geldi durmayın başlayın :) %100 emek serverdır..
Mesajlarınızı ve sorularınızı facebook sayfamızdan sorunuz yogunluga göre gün içersinde cevaplar veriliyor
Serverdaki degişiklik facebook sayfamızdadır Oyunda Yeni bir ayarlama yapıldı,Detaylar facebook sayfamızdadır
Guild Gp' Leri 0'lanmıştır,
Aylardır bu sw de oyunuyorum çoğu arkadaşıma da tavsiye etmiştirim kaliteli bir sw diye ancak son zamanlarda GM ve GA ların AŞIRI ADAM KAYIRMA TORPİL geçtiğini farkedip şu an itibaren oyununuzu bırakıyorum. İnsanların emeklerine el uzatmaktan vazgeçin bi önce egolarınızdan kurtulup öyle sw kurun. Başlayacaklara tavsiyem emeklerinizin çöpe atılmasını istemiyorsanız başlamayın. Kalın salıcakla.
quote:
Orijinalden alıntı: STReeT_ART
Aylardır bu sw de oyunuyorum çoğu arkadaşıma da tavsiye etmiştirim kaliteli bir sw diye ancak son zamanlarda GM ve GA ların AŞIRI ADAM KAYIRMA TORPİL geçtiğini farkedip şu an itibaren oyununuzu bırakıyorum. İnsanların emeklerine el uzatmaktan vazgeçin bi önce egolarınızdan kurtulup öyle sw kurun. Başlayacaklara tavsiyem emeklerinizin çöpe atılmasını istemiyorsanız başlamayın. Kalın salıcakla.
GA 'lar konusunda haklsınızız,Bu oyunu oynayan bir kişiyi GA Yaparsak olacagı buydu,Bu oyunu oynayan hiçbir kimseden yetkili vs olmaz,İlla gider arkadaşını kayırır, GAlar görevinden alındı,Yatpıklarını telafi etmeye çalışıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: bfilmizle
quote:
Orijinalden alıntı: STReeT_ART
GA 'lar konusunda haklsınızız,Bu oyunu oynayan bir kişiyi GA Yaparsak olacagı buydu,Bu oyunu oynayan hiçbir kimseden yetkili vs olmaz,İlla gider arkadaşını kayırır, GAlar görevinden alındı,Yatpıklarını telafi etmeye çalışıyoruz.
Bunu dile getirdiğimde kabullenmemştnz geçte olsa En azından bunu kabul etmenizi tebrikle karşılıyor ve %100 emek sw si açmamanızı tavsiye ediyorum Milletin emekleri çöpe atılıyor. İyi günler.
Server aktifdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme