Şimdi Ara

110 dolar bütçe Gaming Mouse önerisi [Amazon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amazondan mouse almayı düşünüyorum [KABLOLU] çok araştırdım şuan aklımda

Deathadder 2013
    Steelseries sensei raw
    steelseries rival

bunların arasında kaldım oynadıgım oyunlar ( Cs:go , Dota 2 , League Of Legends )

110 dolar bütçem var sizin fikriniz nedir ?

birde Razer Deathadder Chroma gibi birşey çıkmış o nasıldır :)

• hocam bende yeni sipariş verdim ama amazondan değil ebay den sipariş verdim.Amazonda free shipping diyor ama ödeme ekranında 35 tl shipping bedeli ekleniyor.ebayde international free shipping seçeneği var.
    mouselara gelirsek; ben rival siparişi verdim.rivalı denedim gayet hoşuma gitti.senseide sağ mouse un sağ tarafındada makro tuşları var bunlar normalde yukarı aşağı falan yapıyor.League of legends gibi oyunlarda sağdan soldan hero çıkarsa o tuşlara basarsın pek hoş olmaz.deathadder a herkes sadece isim diyor.bende hem denediğim için hemde güvendiğim için rival siparişi verdim.tavsiye ediyorum
  • mekocan kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcıdan verdiniz siparişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Hangi satıcıdan verdiniz siparişi...

sanırım "helloemart" yazsan bulursun satıcıyı
    Buldum dostum bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Buldum dostum bakıyorum.

ben aynı satıcıdan steelseries qck mousepad de aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekocan

s qck mousepad de aldım

Hocam TR olarak ne kadara tekabul ediyor? 55 dolar şu an kaç TL çekti banka? Yarın karta para yatırıp almayı planlıyorumda. Bu arada 0 ürün dimi bende rival alacam bu satıcıdanda.
  • rival alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

s qck mousepad de aldım

Hocam TR olarak ne kadara tekabul ediyor? 55 dolar şu an kaç TL çekti banka? Yarın karta para yatırıp almayı planlıyorumda. Bu arada 0 ürün dimi bende rival alacam bu satıcıdanda.

eğer paypal üzerinden alırsan o anki kur üzerinden hesaplanıyor.bide paypal kendine ufak bi pay koyuyor ki oda olsun çünkü bence paypal güvenli
  • quote:

eğer paypal üzerinden alırsan o anki kur üzerinden hesaplanıyor.bide paypal kendine ufak bi pay koyuyor ki oda olsun çünkü bence paypal güvenli

Ürün 0 mı? TR'de garnatisi oluyor mu ayrıca tam olarak paypal kaç tl çekti?
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    ürün sıfır.paypaldan 160 tl çekti.garanti konusunu araştırmadım
    55 dolar 125 tl yapar neden 160 tuttu ? 160 tl ise amazondan almak daha mantıklı.
  • axeles kullanıcısına yanıt
    hocam bi kaç mesaj üstte mousepadde aldığımı söylemiştim.onunda fiyatı 17 dolar.55+17=72 5 dolar indirim vardı.72-5=67 .şuanki kurda 67 dolar 151 tl. 9 tl lik miktarıda paypal almış.helal hoş olsun
    Tamam o zaman teşekkürler bilgilendirme için ürün gelince de bilgilendirirseniz (kaç güne geldi falan) , bende almayı planlıyorum çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.