Arkadaşlar amazondan mouse almayı düşünüyorum [KABLOLU] çok araştırdım şuan aklımda
Deathadder 2013 Steelseries sensei raw steelseries rival
bunların arasında kaldım oynadıgım oyunlar ( Cs:go , Dota 2 , League Of Legends )
110 dolar bütçem var sizin fikriniz nedir ?
birde Razer Deathadder Chroma gibi birşey çıkmış o nasıldır :)
hocam bende yeni sipariş verdim ama amazondan değil ebay den sipariş verdim.Amazonda free shipping diyor ama ödeme ekranında 35 tl shipping bedeli ekleniyor.ebayde international free shipping seçeneği var. mouselara gelirsek; ben rival siparişi verdim.rivalı denedim gayet hoşuma gitti.senseide sağ mouse un sağ tarafındada makro tuşları var bunlar normalde yukarı aşağı falan yapıyor.League of legends gibi oyunlarda sağdan soldan hero çıkarsa o tuşlara basarsın pek hoş olmaz.deathadder a herkes sadece isim diyor.bende hem denediğim için hemde güvendiğim için rival siparişi verdim.tavsiye ediyorum
mekocan
kullanıcısına yanıt
Hangi satıcıdan verdiniz siparişi...
quote:
Orijinalden alıntı: vollkan59
Hangi satıcıdan verdiniz siparişi...
sanırım "helloemart" yazsan bulursun satıcıyı
mekocan
kullanıcısına yanıt
Buldum dostum bakıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: vollkan59
Buldum dostum bakıyorum.
ben aynı satıcıdan steelseries qck mousepad de aldım
quote:
Orijinalden alıntı: mekocan
s qck mousepad de aldım
Hocam TR olarak ne kadara tekabul ediyor? 55 dolar şu an kaç TL çekti banka? Yarın karta para yatırıp almayı planlıyorumda. Bu arada 0 ürün dimi bende rival alacam bu satıcıdanda.
rival alınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Raydr1c
quote:
s qck mousepad de aldım
Hocam TR olarak ne kadara tekabul ediyor? 55 dolar şu an kaç TL çekti banka? Yarın karta para yatırıp almayı planlıyorumda. Bu arada 0 ürün dimi bende rival alacam bu satıcıdanda.
eğer paypal üzerinden alırsan o anki kur üzerinden hesaplanıyor.bide paypal kendine ufak bi pay koyuyor ki oda olsun çünkü bence paypal güvenli
quote:
eğer paypal üzerinden alırsan o anki kur üzerinden hesaplanıyor.bide paypal kendine ufak bi pay koyuyor ki oda olsun çünkü bence paypal güvenli
Ürün 0 mı? TR'de garnatisi oluyor mu ayrıca tam olarak paypal kaç tl çekti?
Raydr1c
kullanıcısına yanıt
ürün sıfır.paypaldan 160 tl çekti.garanti konusunu araştırmadım
mekocan
kullanıcısına yanıt
55 dolar 125 tl yapar neden 160 tuttu ? 160 tl ise amazondan almak daha mantıklı.
axeles
kullanıcısına yanıt
hocam bi kaç mesaj üstte mousepadde aldığımı söylemiştim.onunda fiyatı 17 dolar.55+17=72 5 dolar indirim vardı.72-5=67 .şuanki kurda 67 dolar 151 tl. 9 tl lik miktarıda paypal almış.helal hoş olsun
mekocan
kullanıcısına yanıt
Tamam o zaman teşekkürler bilgilendirme için ürün gelince de bilgilendirirseniz (kaç güne geldi falan) , bende almayı planlıyorum çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme