Şimdi Ara

110 Spear Nuker Video (Fight +11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son yaptığım video çalışmasını sizlerle paylaşmak istedim..umarım beğenirsiniz , iyi seyirler..

Spear Seal of Nova Fight +11
    Set Protector +9 ( 4 parca immortality)
    Takılar Nova +10..
    Not: serverda item yapması kolay değildir ve alchemy rate isrodaki gibidir (default)

• Güzel video
  • Güzel char tebrik ederim bsro ilk acıldıgı 2 ay oynadm güzel server ama rateler isroyla aynı degil %20 Alchemy vardı diye hatrlıyorm. Uniqelerden Egy düşüyordu bi ara orası sacmaladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

Güzel char tebrik ederim bsro ilk acıldıgı 2 ay oynadm güzel server ama rateler isroyla aynı degil %20 Alchemy vardı diye hatrlıyorm. Uniqelerden Egy düşüyordu bi ara orası sacmaladı

teşekkür ederim..yok alchemy rate'ler default..job cave'deki unique'lerden b grade weapon düşüyor o da cok düşük bir ihtimal.. bence cok mantıklı ama ya isro da göremediğimiz b grade itemleri burda kullanabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-X

quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

Güzel char tebrik ederim bsro ilk acıldıgı 2 ay oynadm güzel server ama rateler isroyla aynı degil %20 Alchemy vardı diye hatrlıyorm. Uniqelerden Egy düşüyordu bi ara orası sacmaladı

teşekkür ederim..yok alchemy rate'ler default..job cave'deki unique'lerden b grade weapon düşüyor o da cok düşük bir ihtimal.. bence cok mantıklı ama ya isro da göremediğimiz b grade itemleri burda kullanabiliyoruz

Orası öyle ama gecen tekrar bi gireyim dedim herkeste egy weapon var b grade az kişide olsa değerli olrdu biz zamanında gittigimizde ilk partimzde düşmüştü. Şuan baktmda guildler felan değişmiş sanrm ben oynarken Wicked ı acmstı bzmkler kalede bayaadır onlardaydı eskilerden pek kişi kalmadı sanrm

• wicked'lar bıraktı oyunu herkes charını sattı, cok az kişi kaldılar..server 7-8 aydır acık oldugu için b grade 7-8 kişide var haklısın :)

bu arada sen ChivasRegalsin galiba.. ben Devil belki hatırlarsın ^^
  • Güzel video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-X

wicked'lar bıraktı oyunu herkes charını sattı, cok az kişi kaldılar..server 7-8 aydır acık oldugu için b grade 7-8 kişide var haklısın :)

bu arada sen ChivasRegalsin galiba.. ben Devil belki hatırlarsın ^^

Aynen ChivasRegal di zamanında 2 ay pvpde yatmamştı o zaman için saglam seti silahı vardı egy olayı benı sarmadı oysaki shield dşürmştk 2 kez bi BooS da vardı sanrm sonradan bana dustu ama oyunu sattık braktık işte. Zamanla bırakılıyor private serverlar ama güzeldi
  • çok güzel olmuş
  • @dynamitekid
    teşekkürler,belki ilerki zamanlarda daha güzeli gelebilir umarım :)
  • Güzel video action time yazısından sonra çalan şarkı nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.