Şimdi Ara

1100 lira bütçeye kasa tavsiye edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ramler çok iyi. Kasada iyi ve yeterli gelir sistemine. İlerde fan değişimi veya eklemesiyle iyide bir soğutma ayarlarsın kasaya.
  • evet arkadaşlar çok şükür bugün pc ye kavuşabildik sayenizde hepinize çok teşekkür ederim

http://img163.imageshack.us/img163/2663/photo0246i.jpg
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.Kasanın ses durumu nasıl?
  • kasanın ön tarafına 12cm fan taktın mı bu iş tamamdır

hayırlı olsun
  • biraz ses var tabi, önde fan mı ilginçmiş
  • Önde fan yuvası varsa iyi olur bir fan eklemen. Yan tarafada aynı şekilde. Soğuk hava girişi yok cünkü sadece egzost fan var arkada 1 tane.
    Ses çıkaran bileşenler neler,arka fan ? işlemci fanı ? psu fanı ?
  • hocam ses olayını yeni çözdüm hard-disk sesiymiş internetten biraz araştırdım sesinden şikayetçi çok onun dışında bi sıkıntı yok kasa canavar gibi ön fan ne iştir her tip kasaya takılabilir mi ? bir de maaliyeti nedir acaba

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOI2 -- 13 Ocak 2011; 23:17:40 >
  • sj yada hj serisi hdd değil mi ? ( bunların sessiz olması lazım)

hdd slotlarının ön tarafına 12cm fan takabilirsin maliyeti 10-25tl arası kalite ve sessizliğe göre
  • evet HD103SJ sesli diyende var sessiz diyende hatta eksenbilgisayarda ki yorumlarda da var bu fan işi nasıl olacak tam çözemedim ön tarafta koca bir açma-kapama tuşu var
  • http://www.pclabs.com.tr/2010/05/04/akasa-genesis-kasa-incelemesi/2/

kasayı biraz incelersen burdan nasıl olucağını çözebileceğini inanıyorum :)
  • anladım sanırsam bir link verseniz ne tavsiye edersiniz ?
  • 10 tl ye her yerde 12cm fan var herhangibirini alabilirsiniz ledli vs vs olmasına gerek yok montaj yaparken fanın içeri üflemesine dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOI2

@LEON-X ben mecidiyeköyde oturuyorum şimdi bu adamların yerleride bana yakın, bi kaç günden fazla boş vaktim de yok artık buradan alayım diyorum sen bana bi kasa seç bir ram a karar verelim, bitsin bu bilgisayar hasreti ilkokulda aldığım bilgisayarı kullanıyorum hala

kardeş bende oraya gidiyorum arada bilgisayarcılar çarşısı var sağlı sollu orada zemin katta dükkan var oradan alıyorum fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı gibi tavsiye ederim yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.