Şimdi Ara

1146et veya 2500 liraya daha iyi bir laptop (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanan arkadaşın yazısından alıntı yapayım, siz de yorulmayın mesajı 60 sayfa arasında bulmakla.
    İlgili sayfanın linki:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=32404946

quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

chatin_dry bende rexpo var bir tane soğutucu olarak 3 fanı var ama akşam ışığı çok güzel oluyor birde laptopu havada tutması hoşuma gidiyor masada tavsiye ederim

1146et veya 2500 liraya daha iyi bir laptop

1146et veya 2500 liraya daha iyi bir laptop

Bu arkadaş, dv6-1115 kullanmakta. Aynı soğutucuyu kullanan bir arkadaş daha var o da mesaj yazmış yorumu şu şekilde:

quote:

Orijinalden alıntı: CreekS

bende de bu ürünün aynısından var, laptopu havada tutması ve ışığı güzel bir görünüm veriyor ama kalite olarak öyle 10 numara bişey değil üzeri plastik mika olduğu için çok kolay çizilebiliyor, çok fazla gürültüsüde yok hatta hiç yok diyebiliriz. Çok pahalı bişey değil 20 tl ama faydası oluyor o açıkken laptop fanı hiç devreye girmedi şimdiye kadar. zaten pcyide çok kasmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 21 Temmuz 2009; 22:13:24 >

• Kardeş ben sana dv 7 1230 et yi öneririm ama yinede sen bilirsin çok güzel bir laptop dv7 1230 et. 4gb ram 1 tb hdd falan süper yani.
  • Pavilion DV5-1251NR (4 GB) HP DÜNYASI

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.0 GHz. 2 MB Cache Bellek T6400 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9200M GS Max. 2302 MB Ekran Kartı

320 GB SATA (5400rpm) HDD
    4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    Microsoft Windows® Vista Home Premium İng-Tr (64Bit
  • 9200 m gs? t6400? bağıntıyı anlayamadım bağışlayın.

Bu arada başlıktaki arkadaş halen bakıyor mu bilmiyorum ama hdx 9450 yi de bir inceleyebilir. Özellikle ekran boyutu bayağı iyi.
  • Aldınmı laptop'u kardeşim bende alıcam bu laptop dan ama güvenilir olarak vatandan başka satan yer yok onlarında stoklarında kalmamış diye duydum doğrumu?
  • Arkadaşlar ben uzun süredir yazlıkta olduğum için pek girip bakamadım foruma ama laptopu aldım arkadaşlar. Performansından çok memnunum ancak çok ısınıyor. Hele oyun oynarsanız koyduğunuz masayı öyle ısıtıyor ki kışın elektrikli ısıtıcı olark kullanabilirsiniz:D sadece bende değil beraber aldığım arkadaşta da aynı sorun bulunmakta. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

edit: Evet bende izmir vatandan aldığımda stokta 8tane vardı sanırım. Şimdi bi arakdaşım daha istiyordu ama sormuş stokta kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilileri -- 18 Ağustos 2009; 1:11:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.