Şimdi Ara

115 LVL 10. seviye 500TL (Trabzon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsim Değiştirme duruyor 115 lvl Trabzon ilinden
    kral 21 oldu kraliçe 21 e basıcam cehennemler full
    gmail adresimi veremem başka bir gmail adresine aktarım yaparız
    küçük bi pazarlık olabilir

115 LVL 10. seviye  500TL (Trabzon) 115 LVL 10. seviye  500TL (Trabzon) 115 LVL 10. seviye  500TL (Trabzon) 115 LVL 10. seviye  500TL (Trabzon) 115 LVL 10. seviye  500TL (Trabzon) 115 LVL 10. seviye  500TL (Trabzon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur431 -- 16 Haziran 2015; 12:53:31 >

• fiyat hakkında yorum yaparsanız sevinirim uygunmu ucuzmu pahallımı
  • ugur431 U kullanıcısına yanıt
    hocam bn ios kullanıyorum kodla aktarmak mümkün değil gmail le vericeksiniz demi bi sakatlık olmasın en son kaça olur
  • kendi gmail adresimi vereme ama başka gmail adresine aktarıp onu verebilirim tamda bilmiyorum denemek lazm ama kendiminkini veremem fiyata gelince küçük bi pazarlık yapabiliriz alıcıysanız
  • başka gmail adresine bağlanmıyor galiba biraz araştırdım ama ios cihaza kodla yüklenebiliyor olması lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbursa

hocam bn ios kullanıyorum kodla aktarmak mümkün değil gmail le vericeksiniz demi bi sakatlık olmasın en son kaça olur

trabzondaysanız konuşalım
  • ugur431 U kullanıcısına yanıt
    hocam bursadayım maalesef
  • herolar 23 oldu az duvar kaldı güncel
  • Hocam gmail adresine bağlı clash of clansı başka gmail adresine aktaramazsınız android alıcısı için gmail adresini vermeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limak123 -- 30 Haziran 2015; 15:12:58 >
  • ios içinde aktarma yapmak lazım ama satan kişi tekrar hesaba girebilir. alan kişinin bunu göz önünde bulundurması gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmail adresini boşalttım gmail ile satabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.