Şimdi Ara

1150 anakart tavsiye yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk olarak konuya girecegim.Arkadasim icin sizlerden öneri bekliyorum anakart ile cpu alicagiz. Gerci cpu olarak 4770k ile 4790 k arasinda gidip geldikten sonra 4470k almaya karar verdi ama anakart olarak ne alicagina bir türlü karar veremedi.Ben kendim Gigabyte Z87X-D3H kullaniyorum cok uyguna geldi ve almistim kendisini ayni karti almaya ikna edemedim.Sizlerden ricamiz bize biraz yardimci olmaniz. Degerli düsüncelerinizi ve bilgilerinizi bizimler paylasmanizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolderas -- 19 Ağustos 2014; 4:14:49 >

• Yok mu arkdaslar bir tavsiye kartin öyle cok pahali bisey olmasina gerekte yok oc yapmicak.
  • i7 4790K alınır yeni nesildir.

Anakart olarakta o.c ve diğer özellikler açısından, Gigabyte Z97X Gaming5 öneririm.
  • Üstadim sizden ricam sunlara bir bakmaniz siparis verecegim sayfada iki türlü hediye alma sansim var biri watch dogs digeri ise ROG front base tabiki bunlar asus anakart alirsam bunlarin icinde sizin önerdiginiz anakarta es degerde olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim . benim düsüncem ASUS MAXIMUS VII HERO yönünde ne dersiniz. Sizin tavsiyeniz üzerine cpu olarak 4790k olucak.

http://www.mindfactory.de/Highlights/ASUS_Gamescom2014_Aktion/Badge/true
    http://www.mindfactory.de/Highlights/ASUS_Z97_Watch_Dogs_Aktion/Badge/true

@LEON-X

• Merhaba,

Benim size önerim Z97 anakart almak için biraz beklemeniz olacaktır. Çünkü yeni seri 100'lü chipsetlerin duyurusu yapıldı ve Z97 anakartların taban fiyatı 400TL'den 230TL'ye kadar düştü. Zannımca Eylül ayı içerisinde yeni chipsetin piyasaya çıkması ile Z97'lerde baya bir fiyat düşümü olacaktır. Ha illa Z97 alayım diyorsanız MSI'in Z97 PC Mate modelini incelemenizi önericem. Fiyatı 230TL'ye düşmüş ve kargo bedava seçenekli fiyat bile var.

Bir incelemeden bişey çıkmaz ne dersiniz?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smolderas

Üstadim sizden ricam sunlara bir bakmaniz siparis verecegim sayfada iki türlü hediye alma sansim var biri watch dogs digeri ise ROG front base tabiki bunlar asus anakart alirsam bunlarin icinde sizin önerdiginiz anakarta es degerde olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim . benim düsüncem ASUS MAXIMUS VII HERO yönünde ne dersiniz. Sizin tavsiyeniz üzerine cpu olarak 4790k olucak.

http://www.mindfactory.de/Highlights/ASUS_Gamescom2014_Aktion/Badge/true
    http://www.mindfactory.de/Highlights/ASUS_Z97_Watch_Dogs_Aktion/Badge/true

@LEON-X

Z97-AR modeli de işini görür, çok para vermene gerek yok.

• Bence Msi z97 gamming ama siz bilirsiniz Asus ve gigaya bulaşmam artık ha servis kalitesi diyorsan o ayrı
    ama sonuçta hepsi benzer çip farklı markalar soğutma ve kapasitörler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smolderas

Direk olarak konuya girecegim.Arkadasim icin sizlerden öneri bekliyorum anakart ile cpu alicagiz. Gerci cpu olarak 4770k ile 4790 k arasinda gidip geldikten sonra 4470k almaya karar verdi ama anakart olarak ne alicagina bir türlü karar veremedi.Ben kendim Gigabyte Z87X-D3H kullaniyorum cok uyguna geldi ve almistim kendisini ayni karti almaya ikna edemedim.Sizlerden ricamiz bize biraz yardimci olmaniz. Degerli düsüncelerinizi ve bilgilerinizi bizimler paylasmanizi bekliyoruz.

I7 4770 islemcim var asus gryphon lga 1150 soket tuf serisi aldim.dh de incelemesi bile var msiin gaming serisi kartlarindan bile iyi msi 2 3 yil garanti verirken bu ankarta 5 yil garanti veriyor o.c performansi rog serisi bir anakart hemde mikro atx anakart ustunde ornegin rami takmadin veya ram bozuk isik yaniyor yani sorunu hemen bulabiliyorsun anakarttaki daha bircok ozellik ayrica ankartta lehim yollari var bu anakartta goremessin msi da var vatan bilg arkadaslar sagolsun msi neden alinmaz gostersi bizzat neden alinmayacagini kendim gordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Bence Msi z97 gamming ama siz bilirsiniz Asus ve gigaya bulaşmam artık ha servis kalitesi diyorsan o ayrı

Suan en iyi anakart. Asus msi 2 3 yil garanti verirken asusa 5 yil garanti veriyor msi direk degisim yapmazken servis asus direk degisim yapiyor bizzat yasadim 3 5 tane ozellik koyup msi alinmaz ben asus kullaniyorum.tuf serisi msi iyiki almamisim.

• i7 4790K ve MSI Gaming 5 ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Bence Msi z97 gamming ama siz bilirsiniz Asus ve gigaya bulaşmam artık ha servis kalitesi diyorsan o ayrı

Suan en iyi anakart. Asus msi 2 3 yil garanti verirken asusa 5 yil garanti veriyor msi direk degisim yapmazken servis asus direk degisim yapiyor bizzat yasadim 3 5 tane ozellik koyup msi alinmaz ben asus kullaniyorum.tuf serisi msi iyiki almamisim.

Doğru Asus alıp teknik servisle sürekli uğraşmaktansa kimi 3 yıl kimi 2 yıl kimi servis son 1 yılı değişime hakkı saymıyor bunlar Asusun son zamanlarda yaptığı tuaf teknik servis destekleri ama çizgi sayesinde tercih edilebilir,fakat 2.el asus daha çok ve neden herkes satıyor neden msi fazla yok kullanıcı memnuniyeti olmasından ziyade Asusa göre daha stabil ve serin kartları var Asus pahalı olarak servis kalitesini ortaya koyuyorsa ben overclock için Asus almam sürekli yenisi çıkıyor ve hep aynı Sürekli servisle uğraşmak ne derece kaliteli ve stabil onuda düşünmek gerekir masur olsanda olmasanda zaman kaybı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Doğru Asus alıp teknik servisle sürekli uğraşmaktansa kimi 3 yıl kimi 2 yıl kimi servis son 1 yılı değişime hakkı saymıyor bunlar Asusun son zamanlarda yaptığı tuaf teknik servis destekleri ama çizgi sayesinde tercih edilebilir,fakat 2.el asus daha çok ve neden herkes satıyor neden msi fazla yok kullanıcı memnuniyeti olmasından ziyade Asusa göre daha stabil ve serin kartları var Asus pahalı olarak servis kalitesini ortaya koyuyorsa ben overclock için Asus almam sürekli yenisi çıkıyor ve hep aynı Sürekli servisle uğraşmak ne derece kaliteli ve stabil onuda düşünmek gerekir masur olsanda olmasanda zaman kaybı.

Adamlar aptal mi neden 5 yil garanti versinler ? Bu arada msi 2.markadir sadece kalite olarak diyorum asus daha iyi sadece ben degil bunu cugu kisi biliyor

• Degerli yorumlariniz icin cok tesekkür ederiz.Ben kendim sahsen gigabyte kullaniyorum ve cok menmunum daha önce 1150 almadan 775 olarakta gigabyte kullaniyordum GA-X38-DQ6 hic bir sorun yasamadim hatta yanlislik ile pil yeri koptu bu islerden anlamama ragmen lehim yaptim düzgün calismaya devam etti o yüzden gigabyte aldim tekrar.arkadas önerdim ama aynisi olmasin dedi daha önce vermis oldugum sitede güzel bir aksiyon yapmislar asus yaninda güzel bir hediye olarak o yüzden hic yoktan iyidir mantigi ile asus almaya karar verdi tek eksik bu kartlari kullanmis, yada iyi arastirmis , bilgisi olan arkadaslarin tavsiyesi. Garanti degisim konusuna gelicek olursam almanyada kaliyoruz ve hic bir sorun yasiyacagimiza inanmiyorum bozulmasi durunumunda. Benim yüzümden arkadas da biraz beklemek zorunda kaldi beraber siparisimizi verelim diye ben gtx770 alicaktim ama 8 seriinin cikmasini beklicem oda benimle bekliyecek bakalim ozicom2 arkadasimizin dedigi gibi olursa anakart fiyatlarida biraz düser aksiyon da biterse yapicak bisey yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.