Bildirim
1151 PİN ANAKART ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yetkili servisin rezalet olduğunu saymazsak Asus Z170-A ve Pro Gaming bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en iyi anakart denebilir, overclock için. Gigabyte Gaming 3 ve 5'deki durumu bilmiyorum ama Gaming 7'de LLC problemi var, UD5-TH'de olmamasına rağmen. Bios güncellemesi ile düzelebilecek bir sorun
http://www.overclockers.com/gigabyte-z170x-gaming-7-motherboard-review/
-
MSI GAMING M3 alabilirsiniz
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7342
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus Z170-A -
msi alırsanız para iadesinden de faydalanıp daha uyguna alabilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_112988185/tm.htm
önerim z170a gaming pro veya z170a gaming m3 -
iş yapar işlemci neydi hocam bu arada
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7342 -
-
O fiyata alınacak En fp anakart Asus Z170-A dır Faz yapısı daha iyi diğer firmaların g5 leri denk olur bu karta hatta daha iyi teknik olarak
K serisi işlemci alınacağını düşünürenerek tavsiye veriyorum. -
i7 6700k işlemciyi almadım yavaş yavaş topluyorum sadece işlemci kaldı birde ssd anakart alacam önümüzdeki günlerde -
bende 1151 pin sistem toplayacam ekran kartı msi alacağım için msi gaming serisine bakıyorum ama genellikle hep gigabyte öneriyolar dahamı kaliteli acaba -
MSI Z170A Gaming M5 benim tavsiyem. Ama i7 6700K ile M7 daha çok uyumlu olacaktır gibi. Pişman etmez ikisi dejavascript:void(AddText('[:\'(]')) -
Ayni marka olmasi zorunlulugu yok urune gore degerlendir kaliteyi ornegin z97 lerde gigabyte g5 kart iyiydi (teknik yapisi iyiydi)simdi asus z170 A daha uygun fiyata daha iyi teknik altyapi sunuyor f/p olarak z170a muadili m5 lerden daha iyi llc kontrolu fazla kademeli
Forumda kizilejderin yazdiklarini okuyabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2016; 16:46:42 >
Teşekkürler Yüzeysel olarak anlıyorum ama konunun içine girdiğimde ise pek bir şey anlamıyorum aslında :D -
Bence tavsiyeyi butun olarak alip asil bilesenleri yerine oturttuktan sonra da secim yapabilirsin ama bir karta gaming yazmak onu iyi yapmiyor
Fazla oc meraği custom sogutma falanla ugrasicaksan anakarta vercegin para da haliyle artar oc sli yapmam dersin alirsin non k birde h170 orta seviye yeter beklentin onemli
Yazdigim anakartin oc testleri iyi aratirsan incelemelerini gorebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2016; 17:00:14 >
Asus z170 veya MSI z170-a serisinden alabilirsin ikiside iyidir. -
Valla hocam ben size söyliyeyim ne çizimle işim olur nede başka bişi sadece oyun oynarım ben evde önceki sistemimde bana i5 2500k önerdiler ben gene en iyisi olsun dedim i7 2600 almıştım :)
Ama bu sefer i5 alıcam ona uygunda anakart ve ram alıcam tavsiyelerinizi isterim :) -
Hala 2600 elindeyse degisme zamani daha gelmedi eger yoksa dusunebilirsin
Oc yapacaksan sli dusunursen 6600k sogutucu ve z170 A asus
Oc ile isim olmaz sli de yapmam dersen 6500 h170 anakart (m2 gibi ozellik acisindan h170 gaming 3 olabilir)
Tek kart bir ekran karti takar giderim ek kartlar takmam ihtiyac yok dersen b150 anakart isini gorecektir
Hatta 6500 ile z170 non k oc destekli kartlardan alabilirsin
2600 elimde hocam duruyo zamanında param yok diye asus p8p67 LE ana kart almıştım ucuz diye :)
şuan değiştireceğim tek şey gtx 460 hawk onun yerinede gtx 970 almayı düşünüyorum işlemci ana kart olayını bi müddet uzatabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X