Şimdi Ara

1151 pin ve 4.500tl lik kasaya uygun anakart önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte Z170 HD3P anakartım bozuldu. Memnun değilim ve garantiyi bekleyecek zamanım yok. Sistemime yeni bir anakart satın almak istiyorum. Arasında kaldığım ekran kartları bunlar.

Msi z170a tomahawk
    http://www.incehesap.com/msi-z170a-tomahawk-ddr4-fiyati-31277/

Msi z170a pc mate
    http://www.incehesap.com/msi-z170a-pc-mate-ddr4-fiyati-31267/

Sistemim;
    İşlemci: İntel i5 6600k 3.5GHz
    Ekran kartı: AMD Sapphire R9 390Strix 8GB 512bit
    RAM: Gskill Ripjaws 3200MHz 2x8GB
    Kasa: Aerocool Battlehawk 750w 5 fanlı kasa
    1 TB HDD
    240 GB SSD

Bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorum. OC yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. Anakartlar hakkında hiçbir bilgim yok önemi vs. max bütçem 550TL ve favori ürünüm Z170A PC Mate önerirseniz onu almak istiyorum daha uygun anakartı önerebilirseniz ona da yönelebilirim. Yorumlarınız benim için çok değerli bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkürler.

Not: Pc mate kartta hdmi çıkışı yok. ekran kartından direk bağladığım için bir sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merto820 -- 4 Aralık 2016; 17:19:6 >

• ASUS Z170 PRO GAMING, MSI Z170A GAMING M5 veya MSI Z170A GAMING PRO.
  • Bildiğim kadarıyla anakartın performans üzerine hiçbir etkisi yok. Uyumlu ve yeterli güç sağlandığı sürece 480tl lik pc mate varken neden bu kartlara 700-800 civarı para koymalıyım 200-300 tl yi çöpe atmak olmuyor mu bu :/
  • merto820 M kullanıcısına yanıt
    Anakartların performansı hız aşırtmadır, bu da ihtiyaç olduğunda önemi kritiktir. M Sata SSD, fan girişleri, usb sayıları ve tipleri, ses kartı vs. gibi önemli özellikleri vardır. Düz kullanacağım ve gerisi önemli değil derseniz, MSI Z170A GAMING M3 alabilirsiniz.
  • GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3 anakartımı tavsiye ederim F/P tadından yenmez ses olarak forever.

18 yaşından beridir sistem kurarım Giga'dan vaz geçmem sana da tavsiyem olur.....

İyi sistemler.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.