ya ne kadar dusundunuz arkadaslar ya adi ustunde ya cok mu zor bunu anlamak ya
1156 -1155 =1 yani aradaki fark 1 dir
Aradaki fark 1 ise sonuna bir sifir ekleyelim. eder 10. 10 ile 1156 yi toplarsak 1166 eder. 1155' i cikarirsak eder 11 ve milliyetci hareketin iktidardan inisinin 11. yili :p
Peki bi soru daha. 1156 uyumlu soğutucular 1155' e de uydurulabilir mi? Soğutma ile ilgili problemim var da ne yapsam?
quote:
Orijinalden alıntı: Leroyy
quote:
Orijinalden alıntı: mhny
ya ne kadar dusundunuz arkadaslar ya adi ustunde ya cok mu zor bunu anlamak ya
1156 -1155 =1 yani aradaki fark 1 dir
İlahi akşam akşam
Yeni anakart sattırmak amacıyla yapılam kumpas kardeşim, yoksa gerisi hikaye isteseler sabit sokette işlemci çıkaramazlar peeh
konuyu bir güzel hortlatıyorum duramadım.. bu yanlış bir düşünce.. intel mimaride değişikliğe gitti arkadaşım... soket sayısını aynı tutsa dünyada kaç tane sivri zeka eski kartlara yeni işlemci takıp işlemcisini yakardı bilemezsin... adamlar grafik yongasını işlemcinin yanına değil doğrudan içine nüfuz ettirdiler.. uyumlu olması zaten imkansızdı eski anakartlara ok!
herkes kendince haklı bu sektörlerin yakta durması için her gün bi yenilik yapması lazım bizim gibi ...... alması lazım degilse hepsi topu diker.
Arkadaşlar bir soru da ben sorucam, işlemci soğutucusu alıcam ama intel için soket 1156 desteği var diyor. Ancak benim platform 1155. Acaba benim anakarta da uyumlu olur mu soğutucu? Anakartım: Asus Maximus IV Gene z Gen3 İşlemci Intel i5 2500K
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Arkadaşlar bir soru da ben sorucam, işlemci soğutucusu alıcam ama intel için soket 1156 desteği var diyor. Ancak benim platform 1155. Acaba benim anakarta da uyumlu olur mu soğutucu? Anakartım: Asus Maximus IV Gene z Gen3 İşlemci Intel i5 2500K
1155 ve 1156 soketın olculerı aynı oldgu ıcın sogutucular uyumludur
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
1155 ve 1156 soketın olculerı aynı oldgu ıcın sogutucular uyumludur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme