Bildirim
1155 soket Anakart Tavsiyeleriniz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gigabyte z77x-ud5h al.Türkiyede isen amazondan alma Türkiyeden alabilirsin.530TL civarı satılıyor zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: knnkpln
Gigabyte z77x-ud5h al.Türkiyede isen amazondan alma Türkiyeden alabilirsin.530TL civarı satılıyor zaten.
Vatan'da MSI Z77 GD55 340 lira olması lazım. Onu düşün derim. -
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266 Yazdıklarından aşağı kalır yanı yok o kadar fiyat farkı vermek gereksiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: brk8356
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266 Yazdıklarından aşağı kalır yanı yok o kadar fiyat farkı vermek gereksiz.
Msi servisi garantisi falan Türkiye'de sorunlu biraz,garanti olaylarında çok çeken var forumda ayrıca 2 yıl garantisi var,pci bir kart kullanacaksan msida yok,iki kartı fiyat bakımında karşılaştırman biraz saçma sana önerdiğim model gigabyteın üst modellerinden emin ol msidan daha kaliteli ama yinede sen bilirsin markaya güveniyorsan al derim o zaman nediyeyim.
-
@knnkpln Hocam önerdiğiniz ürünün kalitesine dair şüphe yok ama arkadaş sanırım oyun amaçlı topluyor o nedenle o kadar fonksiyonlu bir anakarta para vermesini gereksiz buldum.Ayrıca msi teknik servisi değişti diye biliyorum yaklaşık 1 ay önce msi r6850 cyclone ekran kartım bozuldu ve 10 gün içinde iade alındı.Yani artık msi'ın teknik servis açısından sıkıntısı geride kaldı diyebiliriz -
quote:
@knnkpln Hocam önerdiğiniz ürünün kalitesine dair şüphe yok ama arkadaş sanırım oyun amaçlı topluyor o nedenle o kadar fonksiyonlu bir anakarta para vermesini gereksiz buldum.Ayrıca msi teknik servisi değişti diye biliyorum yaklaşık 1 ay önce msi r6850 cyclone ekran kartım bozuldu ve 10 gün içinde iade alındı.Yani artık msi'ın teknik servis açısından sıkıntısı geride kaldı diyebiliriz
Elektronik ürünlerin servisini genellikle markanın ülkedeki distribütörü yapar yalnız aynı markanın farklı ürünlerini ithalat eden aynı firma olmayabiliyor mesela anakart ithal eden ekran kartı ithal etmeyebilir bildiğim kadarıyla msi distribütörü değişmedi ama ekran kartının servisine başka firma bakıyor sanırım zaten bu garanti problemleri hep anakartlarda çıktı ekran kartlarında değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: knnkpln
quote:
@knnkpln Hocam önerdiğiniz ürünün kalitesine dair şüphe yok ama arkadaş sanırım oyun amaçlı topluyor o nedenle o kadar fonksiyonlu bir anakarta para vermesini gereksiz buldum.Ayrıca msi teknik servisi değişti diye biliyorum yaklaşık 1 ay önce msi r6850 cyclone ekran kartım bozuldu ve 10 gün içinde iade alındı.Yani artık msi'ın teknik servis açısından sıkıntısı geride kaldı diyebiliriz
Elektronik ürünlerin servisini genellikle markanın ülkedeki distribütörü yapar yalnız aynı markanın farklı ürünlerini ithalat eden aynı firma olmayabiliyor mesela anakart ithal eden ekran kartı ithal etmeyebilir bildiğim kadarıyla msi distribütörü değişmedi ama ekran kartının servisine başka firma bakıyor sanırım zaten bu garanti problemleri hep anakartlarda çıktı ekran kartlarında değil.
Haklısınız değişim yok şu an hala servispoint ama o kadar kötü yorumlara denk gelmedim bu teknik servis hakkında.Memnun olanlar da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk8356 -- 18 Haziran 2012; 15:06:57 >
-
Öncelikle herşeyeni başı para, yani bütçe.
Yurtdışı olduğu için Evga'yı saymıyorum. Kalan seçenekler arasından da GD65 veya GD55 gayet iyi. Tek ekran kartı kullanacaksan ve Asus'a daha meyilliysen, Mamximus V Gene'de olabilir. Ancak benim şahsi tercihim GD65 veya GD55 olurdu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X