Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
11700KF / 3060Ti / 32GB Ram / Hazır Sistem
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
sistem bileşenlerinin eski olduğu doğru fakat her parçanın güncel 2. el fiyatları araştırılarak fiyat yazılmıştır. aynı kalibrede güncel parçalar ile bir sistem toplayıp ortaya çıkan fiyatı da göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim
güncel sıfır fiyatlarına göre bakarsak ddr5 hazır sistemlerde 60k ve üzerine geliyor. mevzu toplu alım indirimi. bana sadece anakart yada sadece işlemci lazım olsa o dediğiniz fiyatlar geçerli olur. öyleyse tek tek satışa açın ilanı
-
o zaman "sıfır" 4060ti bilmem ne diye anlamsız eleştirel yorumlarda bulunmamak gerektiğini düşünüyorum. profilinizi incelediğimde al-sat yapan birisi olduğunuzu düşünmeye başlamıştım. bu konudan veya parçalardan size uyan pek olmaz. konu altını da ikili diyalog halinde devam ettirmenin bir anlamı yok. hayırlı forumlar.
eleştiri başka gerçekler başka neyse aynı forumda olmaktan mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim maalesef. Mevzunun al-satçılıkla alakası olmadığı apaçık ortada neyse uzatmayalım mal sizin istediğiniz fiyatı belirleyebilirsiniz fakat bu paraya bu forumda alan olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X