Şimdi Ara

118i mi 1.4 act FR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakit performans ve 2. El problem degilse tabiki 116 ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olmamakla birlikte BMW fr arasındaki yakıt farkı 2 litreleri bulabilir. Burda yazılana istinaden konuşuyorum, 1400 kilo 136 beygir ve 1150 kilo 150 beygir kiyasinda ciddi performans ve tüketim farkı olur. Yolda kalırsınız diyenlere aldırmayın, DSG ile yolda kalanı, arabayı yakanı burda çok gördüm de gerçek hayatta bir Allah kulu duymadım çevremde DSG si patlayan. Kaldı ki sıfır araç olacak zaten.

Yakıt ve performans kriterini kapı dışında bırakır iseniz tabii ki BMW derim. Yakıt performans dışında her konuda BMW, ama ben mersoyla BMW ile yolda oyun oynayayim derseniz Fr sizi mutlu eder. Tabii ki belli bir segmente kadar.

• İkisinden de vazgeçip astra 1.4t 2017 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: clonare

İkisinden de vazgeçip astra 1.4t 2017 aldım

Tebrikler en mantıklı seçim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger alacağınız arac temiz ise hiç düşünmeden 1.18.

Kaldi ki leon ile 118i kıyaslanamaz.

Edit : Astra almışsınız. Hayirli olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 21 Kasım 2017; 21:42:25 >
  • Seat çöpü ve bmwv

• quote:

Orijinalden alıntı: carretera

quote:

Leonda ortalama 6-7.4 Arası yakarım en köyü diye düşünüyorum ama 1.18 de bir fikrim yok hocam onda da bu civarlar ise ya da en fazla 8 se ona yönelmek çok daha doğru ki aşırı gerekli bir donanım farkı da yok fr ile

Leon cidden o kadar dusuk mu yakiyor? Arkadasim makyajsiz kasa 116i kullaniyor (136bg) 9-9.5 yakiyor. Benim 116d sehirici 6 yakiyor.
    Ikisi de sehirici. 520i ile 10 yakiyorum. Istanbul'un standart sartlarinda 6-7 litre yakan benzinli C sinifi arac varsa bence dusunulur. Ben gercekte Leon'un 8-9'dan asagi yakacagini dusunmuyorum.

İstanbul maltepedeyim arada uzun yolda yapıyorum genel ortalamam 16 bin km deki 7-7.5 arası araç 1.4 tsi 150 hp dsg

• Teşekkür ederim bütün araştırmalar sonucu mantıklı astra geldi vag grubundan soğudum açıkcası saçma sapan fiyatlar ve İnan’ın hiçbiri etmez o fiyatı ve ikinci elde satan kişilerin artık bu araçları kar için alıp satarken almazsan alma ocakta zam gelecek zaten diye arsızlaşan insanlardan sonra astra iyi geldi

• clonare C kullanıcısına yanıt
    Hiç biri etmez o fiyatı?

Astra eder yani?

Hayırlı olsun..

• umarim benzinciyle de anlasma yapmissinzidir 1.4 astra alarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

quote:

Orijinalden alıntı: carretera

quote:

Leonda ortalama 6-7.4 Arası yakarım en köyü diye düşünüyorum ama 1.18 de bir fikrim yok hocam onda da bu civarlar ise ya da en fazla 8 se ona yönelmek çok daha doğru ki aşırı gerekli bir donanım farkı da yok fr ile

Leon cidden o kadar dusuk mu yakiyor? Arkadasim makyajsiz kasa 116i kullaniyor (136bg) 9-9.5 yakiyor. Benim 116d sehirici 6 yakiyor.
    Ikisi de sehirici. 520i ile 10 yakiyorum. Istanbul'un standart sartlarinda 6-7 litre yakan benzinli C sinifi arac varsa bence dusunulur. Ben gercekte Leon'un 8-9'dan asagi yakacagini dusunmuyorum.

İstanbul maltepedeyim arada uzun yolda yapıyorum genel ortalamam 16 bin km deki 7-7.5 arası araç 1.4 tsi 150 hp dsg

Basarili bir deger. Simdi dikkat ettim ki arac bir hayli hafifmis. 200 kg basli basina 2 litre oynatir zaten.

• quote:

Teşekkür ederim bütün araştırmalar sonucu mantıklı astra geldi vag grubundan soğudum açıkcası saçma sapan fiyatlar ve İnan’ın hiçbiri etmez o fiyatı ve ikinci elde satan kişilerin artık bu araçları kar için alıp satarken almazsan alma ocakta zam gelecek zaten diye arsızlaşan insanlardan sonra astra iyi geldi

astra kaça geldi? 85000 civarı sanırım.
    forumda astra K konusunu uzun uzun okudunuz mu? Ciddi şikayet edenler var. motorla ilgili bile sorun yaşayanlar var. Kaldıki şanzımanı yavaş ve eski tip. tüketim yüksek olacaktır.
    ikinci el 118i mantıklı bir araç idi. Hemde sıfırına göre düşük fiyattan aldığınızdan, zarar etme miktarını çok düşük olacaktı. BElkide etmeyecektiniz. Sıfır Opelde ise ikinci elde zarar daha fazla olur.
    Astrayı defalarca test ettim. Şanzıman bir garip sürekli boşa devir çeviriyor. kalkışlarda ve düşük hızlarda. 5000 km deki test aracının heryerinden sesler geliyordu. tek tutar yolu sağlam olan tam otomatik şanzımanı. active select denilen eski şanzımanla ilgilide sorunlar yazılsada. Sağlam bir şaznımandır.
    Ancak sürüş zevki ve sürüş modları olan 8zf tartışmasız. iki gömlek iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden leon kullanmış biri olarak suanda güncel 1.18i kullanıyorum leonun içi daha geniş yakıt tüketimi 2,3 litre daha düşük ve daha atik daha seri 1.18iden ancak geri kalan her noktada konfor süspansiyon şanzıman yalıtım iç tasarım kalite algısı kat be kat üstün leondan. Astra dış görünüş olarak gayet güzel içide ideal ancak kullanan arkadaşlardan duyduklarım şanzımanı biraz problemliymiş hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Adamın aklını karıştırıp durmayın artık.

• 1.18i 9 litre altında yakmaz bir kere bunu bilin. Fakat araç olarak tabiki BMW almalısınız. Leon yanına yanaşamaz bu karşılaştırmayı yapmaya değmez yani. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.