Şimdi Ara

11k ile nereler olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marmara Hukuk hakkında sorularınız olursa yanıtlayabilirim. Sayısal çıkışlıyım ama 2013'de Makine Müh. 3. sınıfa geçmişken fevri olarak sınava girip Makine Mühendisliğini bıraktım ve 2013'te Marmara Hukuk i.ö kazandım. Her türlü sorunuzu yanıtlarım bu sene 3. sınıfa geçtim. Okula gitmiyorum babam da Makine Müh. beraber çalışıyoruz. Bölümde devam zorunluluğu yok. Sadece bazı hocalar yoklama alıyor, alma sebepleri de derse gelenlere ekstra puan vermek. Derslerin ses kayıtları alınıyor. Not tutanlar kırtasiyeye bırakıyor, ses kayıtlarını ve notları 1 hafta önceden alıp çalışırsanız çok rahat geçersiniz. Ben okula sınavlar harici gitmedim diyebilirim. Gano'm: 3.27 şuanda. Gayet iyi gidiyor diyebilirim. Arkadaş ortamı bizim dönemde herkes cool takılıyor. Herkeste ayrı bir hava var millet birbirine iyi davranmıyor. Ortamı soğuk diyebilirim. Yıllık sisteme geçilecek diyorlar hatta geçildi diyenler var ama şuan dönemlik sistem işliyor en azından bu sene öyle oldu. Anadolu'da birçok hukuk fakültesinde; yalova, ısparta ve kırıkkale hukukta arkadaşlar var liseden. Hepsi yıllık sistemde yani 1.dönem vizeleri olup, 2. dönem sonunda da finalleri oluyorlar. Marmara Hukuk gibi kalitesini ortaya koymuş bir üniversitede artık buna geçmeli diye düşünüyorum. Tek kötü yanımız bu onun haricinde fakülte binası deniz manzarası vs. bunlardan bahsetmeyeyim hiç biliyorsunuzdur. Kadıköy'e yürüyerek 5-10 dk'da iniyorsunuz. İstanbul'un kalbindesiniz. Benim ilk tercihim; İstanbul Hukuk idi, 2. ise Marmara i.ö ; Marmara geldi ve açıkçası pişman da değilim, tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.