Şimdi Ara

12.01.2013 bankoları .. 8.40 oran kaçmaz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstatistiklere ve takımın durumuna göre bakıldığında kupon yapılabilecek maçlar :

131 : QPR - Tottenham = MS 2 // QPR ne kadar Chelsea yı yenmiş olsada Tottenham gerekirse farka bile gidebilecek takım.

135 : Everton - Swensea = VAR // Everton zaten gol atmayı seven bir takım. Swensea ise Chivo kurtarıyo hemde 2 goldan az gol atmayan takımlardan.

203 : Hull City - Sheffield Wed = MS 1 // Sheffield Wed zaten kötü bir takım..Hull 2. ve azimli bir takım.Tamam fark atamaz belki ama maçı kazanacaktır.

211 : Osasuna - Real Madrid = MS 2 // Real madrid bu kadar ligde geriledikten sonra 4 er 4 er atıyo valla osasunaya acımaz rahat olun.

214 : Madeira - Braga = MS 2 // Braga galatasaray maçından beri yenilmiyor.3. sırada. Braga iddaada kaybettirmiyor.

ÖNEMLİ NOT : Real madrid maçına Handikap oynayabilirsiniz.Ronaldo ödülü kazanamadı hırs yaptı ve bi kere Ronaldo 2 tane atacaktır

BOL ŞANSS...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta07

İstatistiklere ve takımın durumuna göre bakıldığında kupon yapılabilecek maçlar :

131 : QPR - Tottenham = MS 2 // QPR ne kadar Chelsea yı yenmiş olsada Tottenham gerekirse farka bile gidebilecek takım.

135 : Everton - Swensea = VAR // Everton zaten gol atmayı seven bir takım. Swensea ise Chivo kurtarıyo hemde 2 goldan az gol atmayan takımlardan.

203 : Hull City - Sheffield Wed = MS 1 // Sheffield Wed zaten kötü bir takım..Hull 2. ve azimli bir takım.Tamam fark atamaz belki ama maçı kazanacaktır.

211 : Osasuna - Real Madrid = MS 2 // Real madrid bu kadar ligde geriledikten sonra 4 er 4 er atıyo valla osasunaya acımaz rahat olun.

214 : Madeira - Braga = MS 2 // Braga galatasaray maçından beri yenilmiyor.3. sırada. Braga iddaada kaybettirmiyor.

ÖNEMLİ NOT : Real madrid maçına Handikap oynayabilirsiniz.Ronaldo ödülü kazanamadı hırs yaptı ve bi kere Ronaldo 2 tane atacaktır

BOL ŞANSS...

ronaldonun oynamadığını bile bilmiyoken sana nasıl guvenecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrior_06

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta07

İstatistiklere ve takımın durumuna göre bakıldığında kupon yapılabilecek maçlar :

BOL ŞANSS...

ronaldonun oynamadığını bile bilmiyoken sana nasıl guvenecez

erkenden baktım maça pardon kardeşim ama zaten kasdettiğim ronaldo bile tek başına 2 tane atar real takımca çıkarak 4 rahat atar kardeşim

• ben uzun zamandır bırakmıştım yakında tekrar dönücem bugün oynamıycam ama bir deneme kupon yaptım.
    az 02çş
    ts 2-3 gol
    montepiller iy0
    madrid h2

bunun dışında kayseri berabere evian h0,qpr maçıda kg var bekliyorum.
  • Osasuna
    deplasmanına konuk
    olacak Real Madrid'de
    süper yıldız Cristiano
    Ronaldo cezası nedeniyle forma
    giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı
    devam eden Pepe, cezaları
    bulunan kaleci Adan ve Sergio
    Ramos yok. Coentrao ise
    kadroya alındı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en zor maç everton maçı bence. nasıl o kadar az oran vermişler hayret ettim.
  • Bilgilendirmek için söyliyim az önce radyospor da dinlediğim kuponlardan bir tanesi :

136 : 1
    141 : ÜST
    203 : 1

Can Tongo yaptı kuponu . ve iyide yapar yani
  • Tottenham bugun ilk maçtan bitirdi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

Tottenham bugun ilk maçtan bitirdi beni

Tottenham herkesi bitirdi
  • BAnko lara bak bee masallah hic tutmamış

• Futbolda kesin konuşmak iyi değildir. 5maç banko demişsin 1 tanesi bile tutmamış.
  • Tobe bismillah eyup sultan'a sür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.