Şimdi Ara

12-13 bini geçmeyecek B sınıfı hangi aracı almalıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arada ailecek binilmese benim favorim her zaman tek kapı hocam, 94 astra f GSI dan gelme biriyim, ilk arabamdı, tek kapı araç hep daha sağlam daha sıkı geliyor gözüme nedense.. Arazi aracımı toplayım maddi durumu düzelteyim tek kapıya dönüşüm 2005 kasa audi A3 ile olacak inşallah. Garajımda bir a3 yada astra f, birde 74 model land ım olmalı :)
  • Ufak aracı daha sonra satacağım için 4 kapı ve 2. el piyasası olan bir araç almak mantıklı geliyor, corsa taramasındayım şu sıra bakalım fiesta ve clio da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xe_oN -- 22 Aralık 2015; 17:55:30 >
  • bu rakamlara içime sinen b sınıfı ufak araç olmazsa 3-4 bin ilave edip 98-99 kasa vectra bakıcam uzay kasa, bari 4 kapı olur 136hp lik motoru olur, ama bu son çare tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xe_oN -- 22 Aralık 2015; 17:56:30 >
  • Hocam 1.4 motorlar çok sorunlu forumlarda herkes şikayetçi bizim amca oğlundan 1.2 16 v go modeli var araba hem atik hemde az yakıyo bende öle birşey arıyorum valla canavar gibi araba sen şansızmışsın onu elden çıkarmaya bak bence alırkende hışır araba almış olabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xe_oN

Arkadaşlar sürekli sorun çıkarmayan baş ağrıtmayan şehir içi aracı almayı düşünüyorum. Hafta içi günde toplam 20-25 km arası yapıcam, pazar günü 150 civarı. Yani haftada toplam 280-300 km yi geçmez. Benim göz gezdirdiğim araçlar:

1) Suzuki swift 1.3 (98-99 kasa)
    2) Ford fiesta 1.25 (98-99 kasa)
    3) Renault Clio 1.4 (96-97 kasalar, yani ilk kasa)
    4) Nissan micra 1.3 gx (97-98 kasa)
    5) Opel corsa swing 1.4 (97-98 kasa)

Ufak tefek problemler elbet olacaktır yaş dolayısı ile, ancak sürekli masraf denecek kadar masraflar çıkarmayan birşey arıyorum, yakıtı koy gez tarzında. Deneyim sahibi olan arkadaşlardan özellikle yorum apmalarını rica ediyorum. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler..

arazi aracı olarak ne topluyosun hocam?
    arazi aracını kullan şehir içinde.olmazmı

• 74-75 model Land rover series 3, şehir içinde olmaz, çamur lastikleri falan olcak. Süslü jip değil yani has arazi aracı topluyorum, sadece dağa taşa yönelik. Yoksa bi suzuki yada nissan terrano ile bitirirdim işi, lakin bana dağ başında kırılmıcak arıza yapmıcak araç lazım
  • yılbaşı ile mart-nisan arası bendeki aracı satıp bu iki aracı alıcam nasipse, araştırmaya devam ediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.