Şimdi Ara

12-14 Net Yapan Eşit Ağırlıkçı için FEN Denemesi Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam forumdan ' Ok Tarih ' diye bir youtube kanalı duymuştum.İki gündür ordan video izleyip çok kısa notlar çıkarıyorum.Her gün hızlandırarak 1-2 video izlemeyi düşünüyorum.Sonra çözümlü deneme falan almayı planlıyorum.Sizin kafanızda bir plan var mı daha başka ?
  • Oetkeer43 kullanıcısına yanıt
    Hocam cağdaş tdt çalışacak mısınız ?
  • Her tm böyleyse geçmiş olsun. Mfciler ful çeker. Fena yığılma olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Son çare mi yoksa normal olanı mı?Hocam benim eski hocamın notları vardı ygs için ama biraz da detay var.Ondan çalışıp sarmal çözüyorum ama yetersiz geliyor niyeyse.Çünkü forumdaki çoğu kişi denemelerde lys tarih gibi geliyor diyor o yüzden biraz daha detaylı çalışabilirim

• Çalışacağım hocam.Ne varsa çalışmayı düşünüyorum.Bence bu sene ÖSYM Tarihi biraz zorlayacak.Hem ilk oturumda hem ikinci oturumda.O yüzden vakit varken çalışabildiğim kadar çalışayım diyorum.
  • thmyrk T kullanıcısına yanıt
    Normal olandan çalışıyorum hocam.Bu sene denemeler gerçekten öyle.Bende çoğu denemede LYS tarzı sorularla karşılaşıyorum hocam.O yüzden işi sıkıya almak istedim.Siz de biraz detaya inerseniz fena olmaz bence
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    İlk oturumda fen kısmı için TM/MF ayrımı olduğunu düşünmüyorum hocam.İyi bir şey hedefleyen her adam feni de çözmeli.İsterse sözelci olsun Umarım biraz dişli sorarlar da dediğiniz gibi yığılma olmaz.
    Ekstra detaya inmeyi düşünüyorum.Ok tarihi daha önce forumda gördüm ve yüzeysel olarak bir inceledim.Hoca sorular üzerinden anlatıyor ve çoğu ezber bilgiyi de veriyor galiba değil mi?Forumda anlatımını saçma bulanlar vardı.Edebiyatta iyi durumdayım o yüzden tarihi biraz daha kasmam lazım sonuçta 10 soru geliyor ve belirsiz nasıl olacağı

• quote:

Orijinalden alıntı: Oetkeer43

İlk oturumda fen kısmı için TM/MF ayrımı olduğunu düşünmüyorum hocam.İyi bir şey hedefleyen her adam feni de çözmeli.İsterse sözelci olsun Umarım biraz dişli sorarlar da dediğiniz gibi yığılma olmaz.
    34-15-30-12 netle ve 34 ede ve. 30 matla 25k olur mu diyodum eğer herkes böyleyse olması zor gibi duruyo obp 89 bi de

• thmyrk T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdilik 4 videosunu falan izledim.En azından izlerken sıkılmıyorum.Bazı yerlerde saçma şeyler söylediği de olmuyor değil tabi Ama baya bir kulak dolgunluğu yaptı bende şimdiye kadar.Dediğiniz gibi tarihi hafife almamak lazım.Ben şimdilik not çıkarta çıkarta ilerliyorum.Gene istediğim verimi alamazsam başka bir kitap falan kurcalarım.
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz netlerle 25k olması için sınavın ultra kolay olması lazım bence.İki oturumda da matematiği 30 yapıp 25k olacaksak vay halimize diyorum.Bence biraz karamsar düşünüyorsunuz siz.O netler daha iyi sıralama hak ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.