Şimdi Ara

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
6
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin kuponunuza da 3 TL oynadım.
     12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı)
  • Bugun sizlerin onerileriniz disinda mac cikarmadim kardes , bulten kisitli zaten ama mac cikaritsam ilk bu konuda paylasicam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaosTiyatrosu kullanıcısına yanıt
    alt oynamak daha mantıklı yükselen baremden sonra ama siz üst vermişsiniz sanırım :) antep yorgun zaten
  • Antep iç sahada çok etkili bir takım galatasaray ve karşıyakayı yenmeleri ve fenere kıl payı kaybetmeleri bunun göstergesi, bu sene çok iyi bir sezon geçiriyorlar trabzona karşı ilk yarı handikabında zorlanmamaları gerekir.

Banvit içinse bir gövde gösterisi maçı olacak. Liderler ve rakiplerine play offlarda neleri yapabileceklerini göstermek istiyorlar. Efese karşı alınacak bir galibiyet moral açısında çok iyi olacaktır, zaten oyun kalitesi olarak da efesin çok üzerindeler

Fenerbahçe bayan basketbol takımı seride her ne kadar 2-0 geride olsada bu maçta ortaya bir direnç koyacaklardır. İç sahada en azından bir galibiyet alırlar ve bunun handikapsız seçimde gelmesi gerekir.

Herkese bol şans.
  • En Saglami 4 Li oranli kuponlara 500-700 misli basmak. Yoksa 2 tl ile bu hedeflerine ulaşamazsın . Ben oynarken kasam 2.000 tl ise 4 kupon yapıyorum , bu kuponların mutlaka 2 si tutuyor. Her halukarda yine kasam kazanıyor .

• Başarılar dilerim.
  • Haklısınız ancak elimizde 2000TL yok olsada o 2000 i riske edecek ekonomik bir güvenimiz yok :) öğrenciyim.
    2 TL ile katlayarak 2000'e ulaştığımızda oynayabiliriz.Bu nedenle 3 basket maçı bir kademede olsa riski azaltacaktır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaosTiyatrosu

Haklısınız ancak elimizde 2000TL yok olsada o 2000 i riske edecek ekonomik bir güvenimiz yok :) öğrenciyim.
    2 TL ile katlayarak 2000'e ulaştığımızda oynayabiliriz.Bu nedenle 3 basket maçı bir kademede olsa riski azaltacaktır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bol şans dilerim. Umarım hedefine ulaşırsın

• Statist kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu geceki NBA için görüşleriniz varsa yazabilirseniz memnun oluruz.
  • PERSEPOLIS P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Oynadım artık keşke erkenden görseydim yorumunuzu. Bir an kararsız kaldım ve o anki ruh halimle üst verdim. İY1 geçiyordu aklımdan ancak bir an emin olamadım. Neyse artık sağlık olsun. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
  • Basketten para kazanmışlığım var mesajım otlasın yarına bir 3 maçlık kupon çıkarayım size
  • Darkweither kullanıcısına yanıt
    Şimdiden teşekkür ederiz.
  • malesef antep maçı istediğimiz gibi olmadı
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun bu geceki NBA için bir kupon daha çıkarabiliriz. Kasada 10 TL var. 5 Deneme daha yapabilirim. 1. Adımı geçmek için.
  • KaosTiyatrosu kullanıcısına yanıt
    alt geldi gibi..
  • Önceden baremlere göre 1 kupon çıkarmıştım kendim ama uzun ve pek iç açıcı değildi şimdi biraz daha oturaklı bir şey yaptım 2 kuponu da ekleyeyim aklınıza yatanları alırsınız umarım başarılı oluruz.Genellikle taraf bahsi yerine alt-üst oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkweither -- 30 Nisan 2014; 18:30:52 >

• Métropol kullanıcısına yanıt
    Aynen alt geldi :)
  • Çok teşekkürler bunların içinden 3 adet güvenilir çıkarabilirsek tamamdır :)
  • bugün kupon yaptım ama konuya bakacak zamanı bulamadım bi kupon yaptım yanlış oynamışım amatörlüğüme gelmiş 500tl kaçtı yani süpriz kupondu kendim yaptım yarın güzel maçlar yok gibi analizledikçe emin oldukça atarım maçları size bu konudanda maç alırım 3 er 3er oynucam artık internetten başladım oynamaya bugün hesaba az puan yükledim bakalım hayırlısı artık :D Facebook @excuti357
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.