Bildirim
12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam panayı karşına alma derim şimdi gider 20 30 sayı fark atarlar belli olmaz aynı şekilde albada çok formda bir takım handikabı aşabilir, benim güvendiğim karşılaşma oli ilk yarı 1 bugün -
-
-
Direkt 30 tl ile başlıyorum kısmet
-
Riks Budur -
-
şimdilik iyi gidiyor -
geldi be
-
10 liraya sevinir hale geldik Tebrikler -
-
Napalım ya kaç zamandır kazanamıyoduk iyi oldu :)
ayrıca excuti kuponuda gelmiş şansımız mı açılıyor acaba -
Şansımız açılıyor mu dedin şimdi oynasam mı acaba -
sen bi dene tutarsa bende oynarım -
iki kuponda tek maçtan gitti hocam 2 fakla 22 tllik kupon gitti deli gibi küfürler ettim -
dostum ya ben 1/1 2/2 maçlara hiç güvenemiyom 3 ten fazlası riski arttırıyor. :) başladığımızdan beri hırsımıza hakim olamıyoruz hep daha çok oran yapıyoruz 3 tane 1,70 oran bulacağız bu kadar. Çok risk alıyoruz. Neyse bundan sonra yine 3 maç ve 4,913 oran ile ilerleyeceğiz. plana sadık kalarak.
1. adım tamamladım şimdi 2 den devam edeceğim kaybedersem 2 kez 1. adımı tekrarlama imkanım oluyor. böyle böyle ilerlersek kendimize hakim olursak bence ulaşacağız.
Üzme kendini yarınki maçları analiz ederim bu akşam çıkarırız bir tane kupon daha -
valla akşamki nbalere 1/1 bastım :D ya maçı sattı o iki takımda ilk yarı iyilerdi 3.periyotta sattılar resmen şikeciler -
çok oluyo böyle şeyler şans işte -
Henüz kupon oluşturmadım ancak ayıklamaya başlıyorum
-
Atın kazanın
http://i.hizliresim.com/8nY3BQ.png
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X