Şimdi Ara

-12 Derecede Araba Sürmeyin (Revo vs Revo vxl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece -12 derecede revo ları kapıştırıyorduk, talihsiz bir ufak kırım yaşadık, sıcak havalarda çok daha hızlı darbelerde araçlar hasar almıyor normalde, videoyu da eğlenceli şekilde hazırlamaya çalıştım, iyi seyirler.

• Çok eğlenceli bir buluşmaydı ama aşırı soğuk bizim malzemeleri gevrekleştirdi nabalım daha kötüsü olmadı çok şükür

• revo yerine keşke slash alsaydınız bu arada lastikleri proline yapsanız çok daha deli gider o 1/8 bendede bir tane vardı çok önceden
  • quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

revo yerine keşke slash alsaydınız bu arada lastikleri proline yapsanız çok daha deli gider o 1/8 bendede bir tane vardı çok önceden

Biz slashı çok eğlencesiz buluyoruz nedense, süspansiyonlar fazla uzun olmadığı için olabilir.

Büyük revo seviyoruz ama taşımak için mecbur küçüğünü almak zorunda kaldım ben, büyüğü arkadaşın :)
  • 40 yıl anıtının oralarda da sürün özledik oraları ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

40 yıl anıtının oralarda da sürün özledik oraları ya :D

Orası neresi ? Gidelim sürelim ama bilmiyorum orayı, veya isim olarak bilmiyorum, resim atar mısınız ? google da baktım bulamadım bir sürü yer çıkıyor.
  • Arıza kaça patladı size

Geçmiş olsun hobi işi eğlenceli oluyor ama kırım yaşamak insanı üzüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Police Man

Arıza kaça patladı size

İki revo da da 30-50 liralık masraf var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

quote:

Orijinalden alıntı: Police Man

Arıza kaça patladı size

İki revo da da 30-50 liralık masraf var :(

Hobi işi para işi demek her kırımda 50 100 lira arası masraf çıkıyor genelde kazasız sürüşler dilerim hocam.

• frkn3d kullanıcısına yanıt
    Mühendislik mezunuyum ben. Uzun zamandır gelemiyorum oralara arada böyle fotolarla iç geçiriyoruz işte. Kep atma törenini burada yapmıştık.

Koordinat veriyorum yazın:
    39.900407, 41.247938

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelup -- 10 Aralık 2015; 17:05:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

Mühendislik mezunuyum ben. Uzun zamandır gelemiyorum oralara arada böyle fotolarla iç geçiriyoruz işte. Kep atma törenini burada yapmıştık.

Koordinat veriyorum yazın:
    39.900407, 41.247938

İnşallah çekerim burada, adını bilmiyordum :)

• 1/16 için Türkiyede ucuz yedek bulamazsanız parça no atın gönderiyim (yurtdışınde en ucuz nerede ise o fiyattan), 1/8 içinde yanlışlıkla aldığım parçalar var ücretsiz verebilirim (kargo ücreti kurtarır mı bilmiyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

1/16 için Türkiyede ucuz yedek bulamazsanız parça no atın gönderiyim (yurtdışınde en ucuz nerede ise o fiyattan), 1/8 içinde yanlışlıkla aldığım parçalar var ücretsiz verebilirim (kargo ücreti kurtarır mı bilmiyorum )

Amazon 5 dolara gönderim yapıyor, artık orayı tercih ediyoruz. Sizin kargo gönderiminiz tahminim çok daha pahalı olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.