Bildirim
-12 Derecede Araba Sürmeyin (Revo vs Revo vxl)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Çok eğlenceli bir buluşmaydı ama aşırı soğuk bizim malzemeleri gevrekleştirdi nabalım daha kötüsü olmadı çok şükür
-
revo yerine keşke slash alsaydınız bu arada lastikleri proline yapsanız çok daha deli gider o 1/8 bendede bir tane vardı çok önceden -
quote:
Orijinalden alıntı: incici_Caps
revo yerine keşke slash alsaydınız bu arada lastikleri proline yapsanız çok daha deli gider o 1/8 bendede bir tane vardı çok önceden
Biz slashı çok eğlencesiz buluyoruz nedense, süspansiyonlar fazla uzun olmadığı için olabilir.
Büyük revo seviyoruz ama taşımak için mecbur küçüğünü almak zorunda kaldım ben, büyüğü arkadaşın :) -
40 yıl anıtının oralarda da sürün özledik oraları ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hebelup
40 yıl anıtının oralarda da sürün özledik oraları ya :D
Orası neresi ? Gidelim sürelim ama bilmiyorum orayı, veya isim olarak bilmiyorum, resim atar mısınız ? google da baktım bulamadım bir sürü yer çıkıyor. -
Arıza kaça patladı size
Geçmiş olsun hobi işi eğlenceli oluyor ama kırım yaşamak insanı üzüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Police Man
Arıza kaça patladı size
İki revo da da 30-50 liralık masraf var :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frkn3d
quote:
Orijinalden alıntı: Police Man
Arıza kaça patladı size
İki revo da da 30-50 liralık masraf var :(
Hobi işi para işi demek her kırımda 50 100 lira arası masraf çıkıyor genelde kazasız sürüşler dilerim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
1/16 için Türkiyede ucuz yedek bulamazsanız parça no atın gönderiyim (yurtdışınde en ucuz nerede ise o fiyattan), 1/8 içinde yanlışlıkla aldığım parçalar var ücretsiz verebilirim (kargo ücreti kurtarır mı bilmiyorum ) -
quote:
Orijinalden alıntı: körüklüotobüs
1/16 için Türkiyede ucuz yedek bulamazsanız parça no atın gönderiyim (yurtdışınde en ucuz nerede ise o fiyattan), 1/8 içinde yanlışlıkla aldığım parçalar var ücretsiz verebilirim (kargo ücreti kurtarır mı bilmiyorum )
Amazon 5 dolara gönderim yapıyor, artık orayı tercih ediyoruz. Sizin kargo gönderiminiz tahminim çok daha pahalı olur ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X