Şimdi Ara

“12 GB RAM sadece iPhone 17 Pro Max ile sınırlı olacak” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kanka tamam kimse senin elindeki cihaza b.k atmaz fp telefonda elindeki aletlede iphoneu kıyas etme gözünü seveyim git sen android konularında takıl hadi paşam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

ağlıyosun galiba

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

ben değilde sen ağlıyosun galiba anlamadım ama iPhone kullanan kimse sizin gibi gidip android konularında havlamıyor blokluyorum seni uğraşamam

• 16 yı bi görseydik önce..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Çünkü 16 ölü doğacak. Bütün büyük geliştirmeler ve özellikle yapay zekanın tam randımanlı çalışması 17 serisinde olacak. 16, ai için bir nevi kobay versiyon olacak.

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

ya he he fakirliğine yan sanarsın 200 bin maaş alıp a34 kullanıyor fakirlikten alamıyorum demiyor da alamadığı telefona laf atıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 3 Eylül 2024; 0:53:19 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt

milyoner bile olsam almam, alacağım maksimum telefon z fold olur

• Düşük seviye modeller, çin çen çöpler falan kullanıp apple şöyle apple böyle isheep yea ehi ehi ehi diye hezeyanlanan tipleri görünce şu şekil oluyorum: 🤦

• marsk35 kullanıcısına yanıt

Ülkemizde fakirlerin çoğu iPhone Pro modellerini alıyor böylece kendini zengin sanıyor  . Artık kendinizi geliştirin 1.000 dolarlık telefonla kimse zengin statüsüne geçemez fakirler de gayet ulaşabilir 1.000 dolar büyük meblağ değil. Türkiye’de 2.000 dolar verip enayilikle de zengin olunmuyor  .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.