Şimdi Ara

12. GELENEKSEL FANTEZİ LİGİ DH BASKETBOL 2016/17 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
12.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

üstad Brook Lopez ve John Wall'u drop etmenin amacı nedir? devam eden bir final maçı var, 5-4 durumda kafa kafaya gidiyor üstelik.. bu iki oyuncuyu ekleme hamlesi yaptım ama bu adamları takıma alıp şampiyon olursam içime sinmez..

@jonywayt eğer kabul edersen, sen de bu iki oyuncuyu ekleme hamlesi yaptıysan ikimiz de iptal edelim..

böyle haksız kazanımlara yol açacak add-drop hamleleri yapmayalım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

@SchwarzWeiss

üstad Brook Lopez ve John Wall'u drop etmenin amacı nedir? devam eden bir final maçı var, 5-4 durumda kafa kafaya gidiyor üstelik.. bu iki oyuncuyu ekleme hamlesi yaptım ama bu adamları takıma alıp şampiyon olursam içime sinmez..

@jonywayt eğer kabul edersen, sen de bu iki oyuncuyu ekleme hamlesi yaptıysan ikimiz de iptal edelim..

Kardeş lig yarın bitiyor. İkisininde macı 5 nisandan sonra. Yanlışım varsa düzelt istersen. Bende 7 nisan için waiver gozukmekte. Bırakan atkadaşta pazar günkü adam eksikliği için yapmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki yıllardan hatırladığım kadarıyla Son hafta pazar günü bitmiyor. Tam tarihini bilmiyorum ama 4-5 gün daha devam ediyor.

• Ben de öyle hatırlıyordum ama lig bitmiş. Tebrikler Serhat abi 8'den girip şampiyon olmak büyük iş.
    Zetih'i de tebrik ediyorum, bu sezon beni 3. kez yendi sanırım Epey de güçlü kadrosu vardı.
  • Son 2 güne kadar çok iyi gidiyordum yalan olduk :P

Tebrikler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

@SchwarzWeiss

@drexler22

kardeş maçlar 30 mart - 05 nisan arası istatistikleri kapsadığını bilerek son günü bıraktım,sen farketmediğin için böyle yazmışsın :) trollük yapacak adam olmadığımı herkes bilir herhalde

yarıfinalde çok kötü oynadılar benimkiler,yoksa zirvedeki takımların ilk turda elendiği ligde şampiyon olmam gerekirdi :) şampiyona ve katılım gösterenlere tebrikler

• Şafak kusura bakma kardes hakikaten ligin devam edeceğini sanıyordum. Hamleyi yaptığında 7-2 önde oldugunu görünce hiç anlam veremedim:) gereksiz bir çıkış oldu benimki, tekrar kusura bakma

Caner çok sağol kardes playoffa da çok zor kapagi attım zaten. Asla bir Şampiyonun kalbini kucumsememek Lazım 😜

jonywayt seni favori görüyordum ama Cumartesi gününu baya verimli geçirdi takım. Orda döndü seri. Başta sana ve katılıp takip eden herkese teşekkürler ve tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Ben de öyle hatırlıyordum ama lig bitmiş. Tebrikler Serhat abi 8'den girip şampiyon olmak büyük iş.
    Zetih'i de tebrik ediyorum, bu sezon beni 3. kez yendi sanırım Epey de güçlü kadrosu vardı.

eyvallah hocam seninle olan maçlar yakın geçti hep ben finali beraber oynarız diye bekliyordum ama 8. sıradan müthiş bi takım geldi:) seni ve şampiyonumuzuda çok tebrik ediyorum seneye daha az sakatlığın yaşandığı bir lig olur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetih -- 7 Nisan 2015; 10:34:45 >

• hello mello,

lig yenilenmesi için reminder atmıştım. invite geldi girdik şimdide lig gözükmüyor ne oldu acep bilen var mı ?
  • Geçen sezon da girmeye çabalayıp yer olmadığından girememiştim bu sene de eğer boş yer olursa katılmak isterim :) çok aktif bir forum üyesi olmadığım için sıcak bakamayabilirsiniz ama ligin sonuna kadar sıkı bir şekilde takip edeceğimden emin olabilirsiniz
  • beyler bu sene napıyoruz? Samet sağolsun mail atmış. ligde şu an 9 kişi var. burdan tagleyeyim. yavaştan organize olsak ii olur

@fuatturkrap
    @marophat
    @jonywayt
    @TechN9ne
    @RccP
    @safak26
    @quak
    @xenith35
    @Sanctus Diavolos
    @The_MAD
  • drexler22 kullanıcısına yanıt
    Ben full gaz devam, beklenen patlamayı yaşayıp playofflara kalmak istiyorum artık. Umarım herkes yine gelir, gelenek bozulmaz.
  • Bende varım Euroleague'e kayıt oldum ama Dh pek ilgilenmiyor sanırım. Nba'de çok iddialı değilim ama ona da kayıt olurum adam eksikse
  • Arkadaşlar ben bu sene katılmayacağım. Satranç ile ilgilenmek istiyorum.
  • bende katılmak isterim.
  • ben daha uzaktan eğitimimi takip edemiyorum. bu oyuna hiç bakamam muhtemelen. o yüzden samet'in maili ile giriş yapmadım. herkese başarılar iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 8 Ekim 2015; 19:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

ben uzaktan eğitimimi takip edemiyorum oyuna hiç bakamam muhtemelen o yüzden samet'in maili ile giriş yapmadım. herkese başarılar iyi oyunlar.

aaa valla olmaz yav :S

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

ben uzaktan eğitimimi takip edemiyorum oyuna hiç bakamam muhtemelen o yüzden samet'in maili ile giriş yapmadım. herkese başarılar iyi oyunlar.

aaa valla olmaz yav :S

abi senin taraftar liginde amigoyum :) kayınçoya selam :))

• yalnız euroleague fantasy challenge eski vgm tarzı güzele benziyor. takibi de kolay. ona katılmayı düşünüyorum. gelen olursa forumda bi lig kurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 8 Ekim 2015; 20:03:48 >
  • herkese selamlar tekrar geçen senenin normal sezon birincisi playoff sonuncusu olarak bu senede iddialıyım ligin başlaması yaklaşıyor yavaş yavaş draft tarihini ne zaman yapalım şöyle güzel bir pazar günü nasılolur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.