Şimdi Ara

12 İNÇ, 1.8 KG, DVDRW, 128MB VGA DİZÜSTÜ 735$ + KDV (SİZCE ALINIR MI?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 inç ekranı olan hafif bir dizüstü almak için uzun zamandır bekliyorum. Bildiğiniz gibi bu dizüstüler 15 inç olanlardan daha pahalı oluyor. Ancak internette gezinirken aşağıda linkini verdiğim modele rastladım. Özellikler fiyatına göre gayet iyi görünüyor. Sizce bu dizüstü alınır mı ?

Centrino 1.7
    512MB DDR
    128 VGA
    12" XGA TFT Ekran
    1.8 Kg Ağırlık
    DVDRW DUAL
    Kart Okuyucu
    60 GB HDD
    4 saat Pil Ömrü
    915 GM Chipset
    Windows XP HOME Ed. TR
    24 Ay Garanti

735$ + KDV, Peşin fiyatına 8 Taksit

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 18 Temmuz 2006; 16:34:24 >

• markası dışında herşeyi çok hoş duruyor
  • Karar verirken aceba markasına mı bakmalı yoksa hoş duran diğer herşeyine mi ?
  • marka derken servis,garanti,yedekparça,devamlılık vs. yoksa napim ben f-s v2045 i alma malıymış gibi yönlerden dedim
  • özellikler güzel ama regal (yani vestel) tövbe...
  • ekranj çözünürlüğüde önemli 1280x800 mü yoksa 1024 mü 1280 se al derim ..bu fiata regalda olsa
  • Arkadaşım iyi düşün regal daha piyasaya yeni girdi bence biraz bekle bakalım kullanıcılar n€ diy€c€k kullananlardan önizleme ve görüş alsan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ammmmaaann Kardeşim Sakınnn Haaaa!!!
    Bende öyle dedim aldım Tuşlar elimde kaldı!!
    Şu an o anlattığın notebooktan yazıyorum,
    yarın ilk işim vatan bilgisayara gidip iade etmek!
    Ayrıca bir adet ölü pikselde çıktı bilgilerinizeeeee...
    Bende küçük ve hafif diye aldım ancak kasa çok kötü.
  • Bence bu fiyata wardir illaki yamuk bisiler...Hemen guvenmemek lazim...
  • HeRGeLe arkadaşım o kadar mı kötü gerçekten.. Gördüğün sıkıntıları yazarsan ve varsa resimlerini koyabilirsen çok sevinirim..
  • Arkadaşım resim koyamıycam çünkü şu anda paketledim çöpe götürüyorum (pardon vatan bilgisayara götürüyorum)
    İllede alıcam diyosan mutlaka vatan bilgisayara gidip gör makineyi,
    Bu forumda herkes datrona laf söyledi, aylardır datron kullanıyorum daha tık demedi,
    Taş gibi alet, Ama bu makinanın kasası hiç güven vermiyo,
    Gerçekten küçük, hafif evet özeliklerine görede çok uygun fiyatı
    Ama uzak durun derim, özellikle tuş takımı ilk haftadan elinizde kalır,
    Cihazda başka kusur yok yani ben usb klavye takar kullanırım diyen varsa alsın :)
    Ama klavye illaki dağılacak wallahi dağılacak benden söylemesi...

Vestelin 6-7 sene önce Veezy marka bilgisayarını almıştım,
    fiyatları o gün için cazipti, Ve teknik destekten memnun kalmıştım.
    O bilgisayarlardan hala elime geçiyor AMD K6/2 ler ne sağlam makineler yapmış...
    Aynı dönemin Celeronları dökülürken onlar hala canavar gibi çalışıoooo...
    Vestele bu yüzden güveniyordum..
    Ama bu sefer olmadı vestel...

• dvd kopyaladınız mı....kaç dakikada yazıyor...bide iade mi ettiniz yoksa hala kullanıyormusunuz.
  • ucuz etin yahnisi yavan olur derler kardeş..
  • ya arkadaşlar çok özür diliyorum. ben 3tane aynı mesajtan atmışım. kazara oldu.internetgöndermedi mesajımı bendde üst üste basınca öyle oldu özür.... kardeş laptop denince toshiba,hp,asus,acer,lg... gelir. ha belki packardbell de olabilir. ama nebileyim ya regalden alınmaz.hembuçok ucuz ve sorunlu bir makinegibi duruyor.yani alıncabaşına büyük dertler açabilir gibi bunun ekranı küçük ve genlde küçük ekranlılar adaha pahalı olur bu ucuz. yani sen bilirsinama bence uzak dur..
  • Regal = Vestel = Beş Para Etmez Dizüstü Makinalar

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur77

Arkadaşlar 12 inç ekranı olan hafif bir dizüstü almak için uzun zamandır bekliyorum. Bildiğiniz gibi bu dizüstüler 15 inç olanlardan daha pahalı oluyor. Ancak internette gezinirken aşağıda linkini verdiğim modele rastladım. Özellikler fiyatına göre gayet iyi görünüyor. Sizce bu dizüstü alınır mı ?

Centrino 1.7
    512MB DDR
    128 VGA
    12" XGA TFT Ekran
    1.8 Kg Ağırlık
    DVDRW DUAL
    Kart Okuyucu
    60 GB HDD
    4 saat Pil Ömrü
    915 GM Chipset
    Windows XP HOME Ed. TR
    24 Ay Garanti

735$ + KDV, Peşin fiyatına 8 Taksit

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22152

• Makine hoş duruyor ama riske girme.

Zaten bu VESTELin dizüstü stratejisini anlayabilmiş değilim. İşlemci ram hariç tamamen kendi teknolojisi olduğunu önesürdüğüi bilgisayarları var ama şimdiye kadar hiç ama hiç bir kimsede vestel görmedim arkadaş. Yapacaksan adam gibi yap sat. dandik makineleri piyasayla alakası olmayan fiyatlarda satmaya çalışıyor.
  • merhaba

hafif dizustu almak uzere bu forum'a da kayit olarak yaptigim uzun arastirmalardan sonra, bir ay kadar önce seceneklerimi toshiba ve msi olmak uzere 2'ye indirirerek birini almak uzere vatan bilgisayar'a gittiğimde, somut olarak tümünün sıralandığı standda regal ile tanıştım. kıyas tablosunu 3'e çıkarttığımda özet şöyle oldu: regal her ikisinin özelliklerine de sahip (belki tek eksik bluetooth) ve toshiba nın 3'te biri fiyatta bir seçenek olarak karşıma çıktı. denemeye değer dedim ve aldım, çok memnunum. tek problem; sd kart girişinde bir sorun oldu. bu vesile ile servise gittim ve ilgilerinden çok memnun kaldım. kart girişini değiştirip sorunumu çözdüler. sonuç: çizim vb. bir iş harici kullanmadıkça kesinlikle tavsiye ediyorum. pek milliyetci olmasam da bu yerli malını destekliyorum, özellikle destek merkezinin türkiye olması türkiye'de yaşayanlar için büyük bir artı. kasası plastik ağırlıklı ama bence bu rahat bir kullanim sagliyor.

• sonuçta kullanan arkadaşların ve ilgilenenlerin yorumlarna saygı duymak önemli bişey. bundan iki hafta önce vatanda dolaşırken bende inceledim bu modeli ne yalan söleyim kasa kalitesi ve özellikle klavye beni tatmin etmedi. illaki 12.1 bi model alıcam diyosan msi yada asus un yeni bi modeli çıkmış core duo hemde vatanda görebilirsin onlara bakabilirsin arkadaşım.
  • arkadaşlar bu direk çinden ithal bilfdigim kadarıyla ama vestel kendi dizustulerini geliştiriyor. onlar daha sonra piyasaya çıkacak. şimdi regal ile piyasaya girmeyee çalışıyorlar. ama işlemci sonoma bile degil dothan.. bu kadar da ölücülük olmaz
    gerçi bazı kullanıclar için bu bile fazla. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.