Şimdi Ara

12'li pilot imza kalemi 17.25 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci66

bence de 1 tane gönderirler

ürünü satıştan kaldırmışlar!

quote:

Pilot V-Signpen Mavi 12Li
    Pilot
    Bu ürün şu an satılmamaktadır.

12'li pilot imza kalemi 17.25 tl EKRAN RESMİ OLAN PAYLAŞSIN LÜTFEN

KALEMLİK ALLEM KULLEM EDİP 1 ADET DE GÖNDEREBİLİR İPTAL DE EDEBİLİR

İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü 'ne siparişimizi anlatan BİLGİ ve satıldığı fiyat ve adedi gösteren EKRAN RESMİ faksını gönderelim 200 TL cezayı yiyince akılları başlarına gelir inşaallah .http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm
  • bende bi tane mavi sipariş verdim satış sözleşmesinde 12 adet yazıyor beklemedeyiz

• Ben kanuna kabaca baktım sürekli yanlış girilmiş diyerek yırtıyorlar bu işten , ama kanun oldukça net.Ve ceza maddelerinde çokça 200tl ceza var arkadaşın dediği gibi, 3 kuruşluk zarar için cingöz esnaflar ancak böyle yola gelir. Ya yeteri kadar personel çalıştıracaksın yada kampanya /indirim yapmadan internet satışına bulaşmadan işine devam edeceksin .

Fiyat etiketi

MADDE 54 – (1) Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde tüketicinin ödeyeceği tüm vergiler dâhil satış fiyatı ve birim fiyatını gösteren, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması; etiket konulması mümkün olmayan hâllerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur. Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de bu madde hükmüne göre düzenlenerek asılır.

(2) Etiket, tarife ve fiyat listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.

(3) İndirimli satışa konu edilen mal veya hizmetlerin indirimli satış fiyatı, indirimden önceki fiyatı, tarife ve fiyat listeleri ile etiketlerinde gösterilir. İndirimli satışa konu edilen mal veya hizmetlerin indirimden önceki fiyattan daha düşük fiyatla satışa sunulduğunun ispatı satıcı veya sağlayıcıya aittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

Ben kanuna kabaca baktım sürekli yanlış girilmiş diyerek yırtıyorlar bu işten , ama kanun oldukça net.Ve ceza maddelerinde çokça 200tl ceza var arkadaşın dediği gibi, 3 kuruşluk zarar için cingöz esnaflar ancak böyle yola gelir. Ya yeteri kadar personel çalıştıracaksın yada kampanya /indirim yapmadan internet satışına bulaşmadan işine devam edeceksin .

Fiyat etiketi

MADDE 54 – (1) Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde tüketicinin ödeyeceği tüm vergiler dâhil satış fiyatı ve birim fiyatını gösteren, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması; etiket konulması mümkün olmayan hâllerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur. Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de bu madde hükmüne göre düzenlenerek asılır.

(2) Etiket, tarife ve fiyat listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.

(3) İndirimli satışa konu edilen mal veya hizmetlerin indirimli satış fiyatı, indirimden önceki fiyatı, tarife ve fiyat listeleri ile etiketlerinde gösterilir. İndirimli satışa konu edilen mal veya hizmetlerin indirimden önceki fiyattan daha düşük fiyatla satışa sunulduğunun ispatı satıcı veya sağlayıcıya aittir.

Her ürün için 200lira ceza ödemesi kalemden edeceği zarardan saha az. 200 lira nedir? 😃

• ekran görüntüsü almak hiç aklıma gelmedi, ama illa alan arkadaşlarda siparişin onaylandığı ile alakalı mail yada mesaj mevcut olabilir.
  • 200 lira ceza, satıştan kaçınma ile ilgili maddeye aykırı her eylem için kesiliyor.

Etiket yönetmeliğinin ilglili maddesi ayrı, ancak bu sipariş için de tabii ki geçerli bir engelleyici madde.

Şunun anlaşılması lazım: satıştan kaçınma suçunu işleyen firmaya, il müdürlüğü 200 TL yaptırım uygulamak zorunda ancak suç zaten işlenmiş durumda. Yani, ceza yedikten sonra ürünü gönderse dahi bu parayı ödeyemek zorunda.
    Ürünün gönderilmesini nasıl sağlarız?
    İl müdürlüğünün illa yaptırım uygulamasını beklemeye gerek yok. Davayı ilçe tüketici hakem heyetinde açıp ürünün gönderilmesini sağlarsınız. İdari yaptırım ayrı, hizmetin dava/icra yoluyla zorla gördürülmesi ayrı konular anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 14 Aralık 2017; 14:54:18 >
  • Benim siparişim onaylanmış.12'li pilot imza kalemi 17.25 tl
  • Çok iyiymiş ama satışta değil diyor simdi. Fazladan alan varsa mavi renkli, satın alabilirim.
  • sepete attik 100 liraya tamamlayalim diye bir iki bisi attik al dedik geri dondu sepete biri cikmistir diye.saniye ile kacirdik.
  • Siparişlerim bölümünde 12li olarak gözüküyor bende, ss aldım eğer ters bir durumda işe yarayacaksa. Kaleminde değilim de alavere dalavereye gerek yok
  • şimdi aradılar ya 1 tane göndeririz ya da iptal edersiniz diyolar
  • daha yeni gece hepsiburadada kalemlik satıcısının bu 12li ürünleri siyah ve kırnmızı renkli olanlar yine 17,25 tl.den uzun süre satıştaydı

kalemlik'in "ya 1 tane göndeririz ya da iptal edersiniz " demeleri tamamen ahlaksızlıktır!!!
  • 0212 705 7274 nolu numaradan arandım.Aynı sekilde banada ya iptal edin yada 1 adet göndeririz dediler.Hepsiburada danmı arıyorsunuz yoksa kalemlik sitesinden mi arıyorsunuz diye sordum.Bana Hepsiburada genel merkezden aradıklarını söylediler.Bilemedim bu numara hepsiburada yamı ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 15 Aralık 2017; 15:7:9 >
  • Arayan numara hepsiburada mı kalemlik mi tam çözemedim.

Hepsiburada diye aradılar ancak nunara 212 li numara.

1 kalem yazılacaktı 12 kalem yazılmış dediler.

1 kalem nasıl oluyorda 126 tl den %80 indirimle 17 tl ye düşüyor

Bildiğin reklam bu

• evet 0212 705 72 74 nolu numaradan hepsiburadadan aradıklarını söyleyip 1 tane gönerebileceklerini ya da iptal edeceklerini söylüyorlar.
    ekran görüntüsü alarak şikayetimizi online olarak nereye yapabiliriz bilgisi olan var mı?
  • beni de iptal edelim diye aradılar tüketici hakem heyetine giderim dedim bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Arayan numara hepsiburada mı kalemlik mi tam çözemedim.

Hepsiburada diye aradılar ancak nunara 212 li numara.

1 kalem yazılacaktı 12 kalem yazılmış dediler.

1 kalem nasıl oluyorda 126 tl den %80 indirimle 17 tl ye düşüyor

Bildiğin reklam bu

bu hepsiburada.com & Kalemlik 12'li pilot imza kalemi 17.25 tl dün gece aynı 17,25 tl fiyattan tekrar satışa sunulmuştu
    bu kez Kırmızı ve Siyah renkleri yine aynı görsel ve indirim oranlarıyla 126 tl değil %80 indirimle 17,25 TL diye SATILIYORDU. sipariş verdim tabi

yahu madem 17,25 tl ürünün 1 adet fiyatıysa ve yanlış yapıldı deniliyorsa NEDEN ÜRÜN DÜN BU VAKİTLER SATIŞTAN KALDIRILMIŞKEN GECE 23:00 DEN SONRA YİNE 126 tl değil %80 indirimle 12'li pilot imza kalemi 17,25 TL diye SATIYORSUN??? MÜŞTERİYİ APTAL YERİNE KOYMADA BAŞARILILAR

o 212li numaradan arayanlar kesinlikle KALEMLİK.COM sitesinden bayanlar olmalı. beni 2 ay önceki bant kesme makinesi sipariş iptalinde çakallık yapanlar diye düşünüyorum. aklı sıra uyanıklık yapıp 126 tl dedikleri ürünü %80 indirimle 17,25 TL diye sabahlara kadar sepete attırıp sattırdılar sonra "vay efendim o ürün 12li değil 1 adetti,bunun tedarikçi firma temin edemiyor iptal etmek zorundayız veya 1 adet göndereceğiz" diyerek müşteriyi aptal yerine koyuyorlar yine.

12'li pilot imza kalemi 17.25 tl satış sayfas ürün görsel ve açıklamalarını evdeki bilgisayara kaydettim gece paylaşacağım eve gidince akşam.

kesinlikle ŞİKAYET EDİLMESİ GEREKEN ve müşterinin haklı olduğu bir olay bu çünkü hepsiburada.com & Kalemlik ürünün 12li diye 126 tl dedikleri ürünü %80 indirim spotuyla 17,25 TL diye sabahlara kadar sattılar, hakkımızı arayıp söke söke almalıyız

öncelikle
    İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü 'ne bu %80 indirim spotlu 12li pilot-v-signpen-mavi-12li-p-OFISUMUSWVSPL?magaza=Kalemlik satış olayını anlatan faks gönderelim 200 TL cezayı yiyince akılları başlarına gelsinnnnn
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

sonrasında tüketici hakem heyetine ve Sanayi bakanlığına bildiğimiz heryere şikayet ve talebimizi yazalım

• Aynı şekilde arandım, şilayet edeceğim dedim peki diyip kapattılar telefonu

• Arkadaşlar hepsiburadayı aradım. Konuyla ilgili bilgi verdim ve numaranın onlara ait olmadığını söyledi müşteri temsilcisi. Muhtemelen kalemlik firması aramış ancak onlarla numaranızı paylaşmıyoruz , konuyla ilgili şikayetini oluşturuyorum çünkü normal bir durum değil bu dendi.

Bakalım ne olacak.

Yine de iptal durumu olursa nasıl bir dilekçeyle nereye şikayette bulunmak gerekiyorsa şikayetimizi iletelim. Böyle çakallığa gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 15 Aralık 2017; 16:54:0 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.