Şimdi Ara

12 mini batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gece 00:30 gibi %48 iken kullanmayı bıraktığım telefonumu sabah 9:15 gibi tekrar elime aldım. Pili %8 idi. Gece bir telefonun şarjı %40 düşebilir mi arkadaşlar?? Ben daha önce iphone 6 kullanıyordum. Kardeşim 8 babam x kullanıyor. Daha önce bu telefonların hiçbirinde tek gecede bu kadar düşüş yaşanmadı. Telefonun bataryasında ya da batarya kalibrasyonunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Benzer problemleri aranızda yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anecdote -- 9 Nisan 2021; 11:55:22 >

• Hocam ben mini kullandım. Şu anda da hala elimde ama böyle bşr problem yaşamadım. Yeni kurulum yapın ben hiçbir zaman yedek kullanmam. Tüm uygulamalarımı tekrar yeniden kurarım.
  • bir teknoloji sitesinde görmüstüm bu sorun sayılmıyormuş,Lityum bataryaların klasik bir sorunuymuş, eger böyle bişey yaşarsanız,panige gerek yok yazmıştı,bende iphone ile yaşamıştım bunu daha önce
  • anecdote A kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda şarjı ne kadar gidiyor acaba?
  • Ben pek bakmıyorum günde 2-2,5 saat ekrana bakıyorum 2 günde 1 şarj ediyorum.
  • merhaba sorunu çözebildin mi? aynı sorundan bendede var ve hiçbir çözüm bulamadım

• Mrng M kullanıcısına yanıt
    Geceleri şarja takıp sabah çıkarıyorum. Hücresel veri çok şarj yiyor genelde wifi ile kullanıyorum telefonu.
  • Bu normal değil ios 15:4 te sonra böyle oldu brnde bir gecede yzude 50 şarj gitmez gitmemeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.